Frumusete & Ingrijire

#armelle.ro #protectie solara #arsuri solare #crema solara

(P) Armelle.ro detine secretele protectiei naturale a pielii impotriva soarelui!

Soarele este cand prieten, cand dusman pentru frumusetea femeilor. Vara, nu ne putem ascunde de soare, dar ii putem combate efectele nocive si crea pielii un strat protector rezistent impotriva razelor ultraviolete care o imbatranesc si cresc riscul de cancer. Luptam cu natura impotriva naturii si alegem cele mai noi "arme" impotriva efectelor nocive ale soarelui, direct de pe armelle.ro! Iata cea mai noua gama de produse bio pentru protectie solara!

Armelle.ro stie ca este vara si ca pielea ta are nevoie de ingrijire extraspeciala. Drept urmare, nu a stat pe ganduri si a dat sfoara in laboratoarele de cosmetice bio pentru a crea o gama speciala de produse 100% naturale, fara conservanti si aditivi, destinate protectiei solare.

Laboratoarele Gravier si Reve de Provence, principalele maini creatoare ale cosmeticelor naturale care sunt distribuite pe Armelle.ro, au intrat temporar in vacanta de vara si au lasat loc unui nou nume sa-si faca intrarea magistral pe piata acestor produse: Cosmo Naturel.

Cum dorinta femeilor este intotdeauna porunca pentru ei, au selectat cele mai bune si eficiente intrediente naturale si au scos pe piata cateva produse cosmetice create special pentru protectia pielii impotriva razelor nocive ale soarelui.

Acestea sunt distribuite prin intermediul magazinului online armelle.ro, care mizeaza intotdeauna pe solutii naturale, cand vine vorba de ingrijirea pielii si frumusetea naturala.
 

Spray Autobronzant


Daca nu ai voie sa te expui la soare, dar totusi vrei sa ai o piele bronzata, spray-ul autobronzant este solutia. Si nu orice Spray autobronzant iti ofera rezultate de calitate si durabile. Cosmo Naturel a creat un spray special, doar pe baza de ingrediente vegetale, care-ti ofera rezultate de exceptie.



Crema solara bio cu protectie medie FPS 15


Crema solara bio de la Cosmo Naturel iti ofera o protectie naturala a pielii impotriva razelor nocive ale soarelui si te scapa de povara de a cumpara creme atat pentru fata, cat si pentru corp. Poate fi folosita pe toata suprafata corpului.


Lapte dupa plaja bio pentru fata si corp


Dupa expunerea la soare, pielea ta are nevoie de hidratare si calmare, iar cei de la Cosmo Naturel au creat produsul perfect pentru a le asigura pielii: o formula de lapte dupa plaja, pentru fata si corp, pe baza de unt de karite, aloe vera si ulei de rose musquee.
 


Sursa foto: armelle.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare