Frumusete & Ingrijire

# cosmetice bio #produse apicole #apiestetic.ro #apiestetic #ingrediente apicole

(P) Apiestetic.ro - ingrediente apicole pentru frumusete si sanatate

De cate ori nu ti s-a intamplat sa mergi la un salon de infrumusetare si sa platesti sume impresionante pentru tratamente cosmetice bazate pe ingrediente toxice pentru pielea ta? Ei bine, acum ai la indemana centrul de infrumusetare Apiestetic , unde toate produsele de infrumusetare si ingrijire sunt bazate in exclusivitate pe ingrediente apicole .

Mierea, veninul de albine, propolisul sau laptisorul de matca sunt doar cateva dintre ingredientele minune cu care vei fi rasfatata din prima clipa in care vei intra in salonul Apiestetic.

Salonul este unul dintre putinele din tara noastra care lucreaza cu produse apicole in stare bruta. Aici sunt angajati doar specialisti in domeniul cosmeticii care cunosc foarte bine necesitatile clientilor, in functie de tipul lor de piele.

In acest salon nu vei gasi cosmeticiene, ci specialisti care vor pune frumusetea si sanatatea ta pe primul loc si care te vor ajuta sa ai un aspect mai tanar si sa te simti mai bine cu ajutorul produselor disponibile in salon.

Salonul este pe piata de 15 ani, iar fondatoarea acestuia, Neli Pfeiifer are o experienta de peste 30 de ani in cosmetica apicola. In ciuda faptului ca foarte multe saloane din tara au preferat sa investeasca in produse al caror brand este mai presus de calitate, salonul Apiestetic a decis sa ramana fidel produselor naturii si sa isi pastreze vechii clienti, dar si sa se bucure in continuare de altii noi.

Procedeele cu produse apicole utilizate in cadrul centrului manifesta o compatibilitate totala cu pielea si cu intregul organism uman. Exceptie fac numai persoanele alergice.

Produsele apicole asigura intregul necesar de substante hranitoare, normalizeaza turgorul (gradul de hidratare), gradul de elasticitate si tonicitate , pH-ul pielii, iar ridurile sunt atenuate si intarziate.

Produsele apicole creeaza un echilibru energetic (mirosul specific al fiecărui produs), o armonie vizibila in textura pielii resimtita la nivel fizic si psihic (stare de pace, de liniste, relaxare neuromusculara, textura normala a pielii). Altfel spus, tratamentele cosmetice apicole induc uneori o stare de vacanta, iar alteori de amintiri de copilarie (miros, iz arome, amintirea tartinei de unt cu miere din copilarie).

Din anul 1995 Neli Pfeiffer Apiestetic colaboreaza cu dr. Arnold Nobis din Germania, care are o linie proprie tehnologica de preparate dermato-cosmetice cu baza apicola, plante, extracte de flori, colagen, caviar, acid hialuronic, acizi de fructe etc. Liniile de tratament dr. Nobis contin demachiante, lotiuni, creme, emulsii, masti, ampule (fiole) pentru toate tipurile de ten, fiind realizate de tehnologia germana care le diferentiaza net de restul preparatelor cosmetice.

Un medic de specialitate, recunoscut in tara si in strainatate ofera, de asemenea, consultatii si tratamente competente de sanatate, bazate pe terapii alternative.
 

CONCURS: Castiga un voucher de 50 de euro la salonul apiestetic.ro


Apiestetic impreuna cu acasa.ro te invita sa participi la concursul sponsorizat de apiestetic.ro. Premiul consta intr-un voucher de 50 de euro la salonul apiestetic.ro (un tratament cosmetic apicol + un produs Apiserum Dr. Nobis pentru ingrijirea de acasa) .
 

Cum poti participa?


Foarte simplu: postezi un comentariu la acest articol. Trebuie doar sa raspunzi la cerinta concursului: "Care sunt beneficiile atunci cand apelezi la un cosmetician profesionist?"

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida.

Concursul este valabil in perioada 01.03.2012 - 31.03.2012.

Castigatorul va fi anuntat atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail, in data de 1 aprilie 2012. Acesta va fi selectat de catre sponsor pentru cel mai convingator si complet raspuns. Castigatorul trebuie sa isi revendice premiul in maxim 10 zile lucratoare, prin transmiterea catre organizatori a datelor de contact.

Voucherul este valabil 2 luni, din momentul in care castigatorul intra in posesia lui.

Regulament general concursuri acasa.ro

MULT SUCCES!

 

Castigatorul concursului este:

Badea Lidia

Felicitari!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului