Frumusete & Ingrijire

#celulita #masaj #relaxare #aparate de masaj

Aparate de masaj pentru acasa

Sezonul estival este prin definitie sezonul fustelor si al rochiilor scurte, care lasa la vedere cat mai multa piele. Este astfel foarte important sa avem o masaj pe care le poti folosi acasa. Aceste aparate actioneaza in profunzime si pot fi folosite zilnic. Vei obtine astfel o piele mai ferma, iti vei imbunatati circulatia sangelui si vei elimina mult mai usor kilogramele nedorite.
 

Perna de masaj


Perna de masaj este un aparat ideal pentru masarea gatului. Are sase moduri de masare cu oprire automata dupa 20 de minute . Acest aparat ajuta la imbunatatirea circulatiei sangelui la nivelul capului si a gatului, permitand astfel o mai buna oxigenare a creierului.

Aparatul de masaj poate fi introdus intr-o perna care poate lua forma pozitiilor luate de utilizator si ofera un sprijin adecvat spatelui. Aceasta functie de sprijin reduce la minim neplacerile cauzate de presiune si protejeaza coloana. Perna de masaj are un design care urmareste curba craniului uman. Aceasta perna de masaj poate fi comandata online, la un pret estimativ de 60 de lei.
 

Aparat de masaj pentru picioare


Aparatul de masaj pentru picioare este compus dintr-un set de accesorii de masaj direct pentru talpa piciorului. Are peste 100 de denivelari pentru stimularea zonelor reflex ale picioarelor. Ofera si functia de vibromasaj cu bule de aer care catifeleaza si maseaza pielea picioarelor. Acest aparat permite baile sarate fara bule de aer, iar temperatura apei poate fi reglata intre 35 si 50 de grade.

De asemenea, acest aparat are functia de regenerare sub camp magnetic si dispune de o carcasa cu perete dublu. Aparatul poate fi comandat online, la un pret de 170 de lei.
 

masaj


Cadita pentru hidromasaj are functii de vibromasaj si incalzire cu infrarosu. Masajul se face prin jeturi de apa si hidromasaj cu bule de aer. Masajul poate fi realizat si prin incalzirea zonei respective. Cadita are o functie de inclazire pentru mentinere unei temperaturi optime a apei. Cadita pentru hidromasaj vine la pachet si cu o perie pentru masaj, o piatra ponce si doua role detasabile.

Cadita dispune de taste cu indicator LED si are o putere de 80 W. Cadita pentru hidromasaj poate fi comandata pe internet la pretul de 260 de lei.
 

Aparat de masaj Relax and Tone Spin


Relax and Tone Spin este un aparat care iti va transforma corpul fara efort sau exercitii obositoare. Este aliatul numarul 1 in lupta impotriva grasimilor, muschilor netonifiati si pielii lasate.Trebuie doar sa-l plimbi usor pe fiecare parte a corpului tau si acesta te va scapa de grasimea in exces si de celulita inestetica.

Relax and Tone Spin este facut special ca sa penetreze in adancime pielea pentru a te scapa de grasimea in exces si a te ajuta sa arzi caloriile nedorite. Acest aparat iti transforma abdomenul intr-unul plat si tonifiat, oferindu-ti acea silueta la care ai visat mereu. In afara de rezolvarea problemelor de greutate, scapa si de durerile de gat si spate, imbunatateste circulatia sangelui si iti maseaza picioarele si talpile.

Relaxa and Tone Spin este un aparat de vibromasaj cu ax descentrat care ofera rezultate imediate: o piele mai tonifiata si o scadere in centimetri. Folosit regulat, 10 minute pe zi, impreuna cu o alimentatie sanatoasa Relax Tone subtiaza si sculpteaza silueta, imbunatatind si starea de spirit.

Acest aparat de masaj poate fi comandat online, la pretul de 100 de lei.
 

Aparat de masaj Celluless Cellu 5000


Cellu 5000 este un produs care te ajuta sa scapi de celulita. Cellu 5000 functioneaza cu un sistem dual: maseaza pielea si aplica apoi aspirarea, pentru a crea un vid care ajuta la desprinderea si indepartarea celulelor care cauzeaza formarea celulitei. Acesta activeaza, de asemenea, sistemul limfatic pentru a ajuta la eliminarea toxinelor.

Cellu 5000 este un sistem masaj vacuum care reduce, prin absorbtie, stratul de celulita. Tratamentul anticelulitic prin vacuum este considerat a fi una dintre cele mai eficiente solutii alternative la problemele de piele. Tratamentul prin vacuum stimuleaza circulatia sangelui in straturile profunde si superficiale ale pielii. Acest proces duce la cresterea cantitatii de colagen si elasten ce iti tonifica pielea si ii revigoreaza textura.

Dincolo de efectul terapeutic, tratamentul cu vacuum este un tratament non invaziv. Cellu 5000 nu provoaca rani sau durere si este o alternativa excelenta la chirurgia estetica sau tratamentele cosmetice costisitoare.

Aparat de masaj Celluless Cellu 5000 se poate comanda online, la pretul de 85 de lei.

Gaseste maseuri profesionisti si saloane de masaj online pe www.cautmasaj.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare