Frumusete & Ingrijire

# tratamente cu lamaie # apa cu lamaie frumusete # lamaie frumusete # apa cu lamaie

Apa cu lamaie: 5 beneficii uimitoare pentru frumusetea ta!

Apa cu lamaie este o minune pentru pielea si silueta ta. Are beneficii surprinzatoare si te ajuta sa te mentii mereu proaspata si energica. 

Bauta zilnic, apa cu lamaie iti va mentine pielea tanara, hidratata si te va ajuta sa scapi si de kilogramele in plus. Iata mai jos cateva dintre beneficiile pe care le are apa cu lamaie: 

1. Reduce inflamatiile si iritatiile pielii

Consumata regulat, apa plata cu lamaie reduce rapid orice inflamatii si vindeca complet iritatiile dermei. Bea in fiecare zi cate un pahar cu apa cu lamaie si pielea ta va fi catifelata si neteda ca a unui bebelus. Nu vei mai avea nevoie de nicio crema pentru tenul tau cu probleme. 

2. Iti face pielea luminoasa

Apa plata cu lamaie ajuta pielea sa devina mai luminoasa si mai curata. Apa ajuta la eliminarea toxinelor din corp, iar vitamina C din lamaie curata sangele si mentine pielea plina de vitalitate, fara pete sau riduri fine. Consuma zilnic cate o lingurita de miere in amestec cu zeama de lamaie si apa calda pentru a vedea rezultate remarcabile.

3. Te mentine supla

In afara faptului ca iti mentine pielea sanatoasa, apa plata cu lamaie te ajuta sa pierzi si in greutate. Aceasta bautura-minune stimuleaza metabolismul, alunga poftele, reduce apetitul si astfel vei pierde in greutate rapid si sanatos.

4. Reimprospateaza respiratia

Apa plata cu lamaie te ajuta sa ai mereu o respiratie proaspata dupa ce mananci, bei sau fumezi. Fumatul, de exemplu, usuca gura si duce la o respiratie urat mirositoare, insa apa cu lamaie o hidrateaza intens si reimprospateaza respiratia.

5. Intareste unghiile

Apa cu lamaie este un tratament extern cu efecte minunate pentru unghiile fragile sau patate. Prepara un amestec din doua linguri de suc de lamaie si un pahar de apa si inmoaie-ti cateva minute unghiile in acest amestec.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare