Frumusete & Ingrijire

# sampon par #bioxine #tratament par #caderea parului

Am testat pentru tine. Tratament de par contra caderii parului

Atunci cand ai parul moale, iti mai si cade si nu se asaza in niciun fel cand vine vorba de coafura, multe femei ajung in pragul disperarii si sunt dispuse sa cheltuiasca oricat pentru un remediu minune. 

De curand insa, s-a lansat si in farmaciile din Romania o linie de sampoane si tratamente de par, Bioxine, pe care am testat-o timp de o luna. Potrivit propriilor afirmatii, in decurs de 6 luni, reprezentantii companiei asigura ca parul iti va cadea cu peste 80% mai putin daca folosesti regulat produsul. 

De asemenea, acestia spun ca Bioxsine este o gama revolutionara de dermatocosmetice ce stopeaza si previne caderea parului, in timp ce accelereaza cresterea firelor de par noi. Inovatia acestui program consta in capacitatea singulara a unui produs de a oferi concomitent solutii de tratament si infrumusetare.

Astfel, Bioxsine nu numai ca redensifica firul de par, dar ofera si un volum natural si stralucire acestuia. Intr-adevar, dupa 30 de zile de utilizare exclusiva a samponului pentru par normal si a mastii de par corespondente, textura firului de par este vizibil modificata, este mai "plina", iar volumul de par care cade se observa ca scade de la o saptamana la alta. 

Bioxine a fost creat pentru parul vopsit, deteriorat sau tratat chimic, fortifiaza radacina si redensifica firul de par, reduce iritatia scalpului si elimina semnele degradarii cauzate de tratamente chimice. In plus, contine si balsam reparator, ce va lasa parul usor de pieptanat si coafat. Ce am putut remarca cu usurinta a fost volumul crescut si usurinta in a-l coafa. De asemenea, coafura a rezistat mult mai bine, datorita texturii imbunatatite a firului de par. 

Concluzia: il vom utiliza in continuare, pentru a vedea rezultatele dupa 6 luni, mai ales ca pretul este unul rezonabil, departe de majoritatea produselor similare "de firma" existente pe piata. Gama Bioxsine este disponibila in Farmaciile Help Net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului