Frumusete & Ingrijire

#crema de fata #ten radiant

Ai vrea sa te trezesti cu un chip radiant si odihnit?

Invata sa te ingijesti usor si corect si pe timp de noapte!  -417 iti recomanda un ritual de frumusete intensiv regenerant, care, la ceas de seara, iti va pregati chipul pentru o noua zi.

-417 Beauty Sleeping Cream este un produs multi-senzorial, cu rezultate imediate, ce da noi valente ritualului de ingrijire pe timpul noptii. Formula concentrata a cremei infuzeaza pielea cu ingrediente naturale active, in timp ce mirosul de plante si textura aproape lichida, care se topeste in contact cu pielea, relaxeaza simturile si spiritul.

-417Beauty Sleeping Creamcontine pretiosul Complex Mineral, o combinatie de minerale esentiale de la Marea Moarta si ingrediente naturale active intr-o concentratie inalta (vitaminele A, B, C, E, F, extract din floare de musetel si extract din frunza de camelie).

Rezultatele sunt vizibile inca din prima dimineata: pielea este stralucitoare, hidratata, cu un aspect odihnit si riduri fine diminuate. Pe termen lung, in completarea ingrijirii de zi, Beauty Sleeping Cream actioneaza la nivel celular, repara bariera protectoare a pielii, ofera un aspect luminos, o culoare uniforma si reduce vizibil semnele imbatranirii.

Ingredientele active din produsele -417 sunt atent selectionate si recunoscute pentru proprietatile lor de rejuvenare. Marea Moarta, ale carei ape contin de zece ori mai multe saruri si minerale decat oricare alta mare sau ocean, este considerata inca din antichitate cel mai mare spa vindecator din lume.

Te invitam sa descoperi rafinamentul si eleganta acestei creme, sa te bucuri de parfumul sau irezistibil si sa beneficiezi de efectele sale neasteptate. -417 Beauty Sleeping Cream este disponibila in Romania exclusiv in farmaciile Sensiblu.

Mai multe informatii: https://www.facebook.com/minus417sensiblu/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare