Frumusete & Ingrijire

#lentile de contact #lentile #probleme vedere

Adopta mereu o noua infatisare cu ajutorul lentilelor de contact zilnice!

Poate ca nu ti-ai imaginat niciodata ca va fi atat de usor sa imbratisezi o noua infatisare in fiecare zi. Cu ajutorul lentilelor de contact, orice zi din viata ta poate insemna un nou inceput. Schimbarea poate fi reflectata si de adoptarea unor tinute noi, in nuante potrivite noii tale infatisari.

Lentile de contact pentru fiecare zi

Noile modele de lentile de contact zilnice iti asigura rezerve pentru fiecare zi a unei luni calendaristice. Distribuite inclusiv prin intermediul comenzilor online pe site-ul Contact-lentile.ro, aceste produse cu rol medicinal si estetic reprezinta un mod eficient de a-ti schimba radical viata. Pachetele TopVue, Dailies Total1, Proclear, Biotrue si 1 Day Acuvue, comercializate pe site-ul Contact-lentile.ro, vin in seturi de 30 sau 90 de lentile de contact la un pret mai mult decat avantajos.

Rolul lor este atat estetic, cat si medical, lentilele de contact fiind destinate persoanelor care sufera de astigmatism sau alte afectiuni oculare. Pe deasupra, lentilele de contact destinate uzului zilnic ofera protectie UV impotriva radiatiilor solare.

Comanda online chiar astazi lentilele de contact zilnice de pe Contact-lentile.ro pentru a experimenta senzatia de libertate si confort oferita de acestea, cat si sentimentul ca fiecare zi din viata ta reprezinta un nou inceput.

Atentie, insa: desi confortabile, lentilele de contact zilnice nu pot fi purtate mai mult de o zi!

Tehnologie moderna

Lentilele de contact comercializate de Contact-lentile.ro sunt rezultatul unor cercetari de ultima ora imbinand designul elegant cu tehnologia moderna. Spre exemplu, setul de lentile de contact zilnice Dailies Total1 este singurul care ofera lentile de contact din silicon hidrogel cu un continut variabil de apa. Acest lucru permite oxigenarea corneei si o lejeritate absoluta in miscarea naturala a globului ocular si a pleoapelor. Lentilele de contact zilnice au si avantajul de a te feri de riscul de depuneri proteice, intalnite la alte produse similare cu termen de valibilitate mai lung.

Accesorii pentru lentilele de contact

Asigura-te ca, pe langa pachetul de lentile pe care ti l-ai comandat online, iti achizitionezi si accesoriile necesare depozitarii, aplicarii si indepartarii in deplina siguranta a lentilelor de contact. Pachetul de accesorii consta in caseta-suport pentru lentile de contact, aplicatorul lentilelor de contact, clestisorul si penseta.

Aplicatorul vid, de exemplu, fereste ochiul si lentila de contact de atingerea directa a acestora cu degetele, situatie de evitat, mai ales in sezonul cald. Poti opta inclusiv pentru o caseta antibacteriana care sa iti protejele lentilele indepartate temporar in timpul zilei.

Solutii pentru lentilele de contact

De asemenea, nu strica sa ai in setul tau si solutii pentru ingrijirea ochilor. Testate si aprobate de organisme medicale din intreaga lume, picaturile oftalmice comercializate pe site-ul Contact-lentile.ro asigura o claritate mai mare a vederii, facilitand miscarea lejera a globului ocular in contact cu lentilele.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare