Frumusete & Ingrijire

#anti celulita #miere manuka #celulita #bicarbonat #masca

Adio, celulita! Remediul care face minuni

Celulita este, fara doar si poate, o problema a celor mai multe femei. Iar remediile pentru aceasta problema de ordin estetic sunt de cele mai multe ori foarte costisitoare. Exista insa si o solutie pentru combaterea celulitei in mod natural si care este extrem de ieftina.

 

Chiar daca e iarna si pare ca mai e mult pana sa porti din nou costumul de baie, nu trebuie sa faci loc stratului de celulita pe capsele sau pe bratele tale. Trebuie sa previi sau sa intervii din timp. Ai nevoie de doar doua ingrediente pe care cu siguranta le ai la indemana acasa. Este vorba despre miere de Manuka si bicarbonat de sodiu. Iata cum trebuie folosite:

Amesteca o lingurita rasa de bicarbonat cu 3 linguri de miere de Manuka si cu putina apa astfel incat sa obtii o pasta. Cu aceasta maseaza zona cu celulita timp de cel putin 3 minute. Repeta aceasta actiune o data la doua zile. Rezultatele pe care le va produce vor fi senzationale. Mierea imbunatateste circulatia sangelui si fluxul limfatic, in vreme ce bicarbonatul are rol exfoliant.

Mierea este un ingredient natural care decongestioneaza pielea si reduce aparitia celulitei fara a supraincarca organismul cu toxine si substante chimice precum cele gasite in produsele care se vand in farmacii si in supermarketuri. Singura recomandare pe care o fac expertii in frumusete este sa nu exagerezi, intrucat utilizarea in exces a acestui remediu ar putea sparge capilarele, acele vase de sange subtiri aflate la suprafata pielii, asta mai ales daca masca este aplicata cu presiune.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare