Frumusete & Ingrijire

#scapa de cearcane #acid hialuronic #cearcane

Acidul hialuronic – Metoda ideala pentru combaterea cearcanelor

Pielea din jurul ochilor este foarte subtire si delicata si evident, mult mai sensibila decat pielea din toate celelalte zone ale corpului. Zona ochilor este adesea cea care reflecta foarte bine neglijenta, un stil de viata haotic, cu putine ore de somn, o dieta dezechilibrata si un nivel crescut de stres, consumul excesiv de alcool sau tutun si chiar probleme de sanatate de care nu suntem constienti.

Combaterea acestor efecte asupra zonei ochilor a fost intotdeauna o preocupare pentru femeile din intreaga lume, iar in ultima vreme cosmeticele si mastile naturale care nu prea dau roade in acest sens, au fost inlocuite cu un tratament cearcane eficient si de lunga durata. Corectia cearcanelor cu ajutorul acidului hialuronic, cunoscuta si sub denumirea de tratament anticearcane, este o metoda noninvaziva si foarte eficienta in umplerea si uniformizarea zonelor afectate de sub ochi sau zonelor laterale ale ochilor. De asemenea, tratamenul ajuta la estomparea adancimilor si a culorii inchise din jurul ochilor, precum si la indepartarea ridurilor fine din jurul ochilor.

In cazul unui tratament cearcane, se va utiliza o metoda multiplan de injectare a unei cantitati minime de acid hialuronic imbogatit cu aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine, formula special creata pentru revitalizarea suplimentara de care zona ochilor are nevoie. Modalitatea prin care acidul hialuronic este injectat este nedureroasa si de scurta durata. In cazul in care, din cauza pigmentului, avem cearcane inchise la culoare, interventia poate fi asociata cu tratamentul cu creme depigmentante. De asemenea, tehnologia laser poate indeparta vasele fine localizate sub ochi ce pot sa devina vizibile odata cu trecerea timpului.

Rezultatele in urma tratamentului nu intarzie sa apara. Imediat dupa realizarea acestuia, ridurile fine vor fi atenuate, iar santurile de sub ochi vor fi umplute. Efectul tratamentului poate dura de la 6 luni pana la 1 an, perioada fiind diferita pentru fiecare pacient in parte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului