Frumusete & Ingrijire

#contur fata si corp #reducerea celulitei #Accent Prime #skinmed clinic #dr. Amalia Anghel # dermatologie bucuresti

Accent Prime “ucide” in timp record grasimea si orice tip de celulita!

Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime este o platforma non-invaziva, de ultima generatie, care ofera tratamente personalizate pentru conturarea fetei si a corpului, strangerea pielii, reducerea celulitei, intinerirea pielii prin reconturare - cu rezultate vizibile imediat, fiabile si durabile.

 

ta mondiala, datorita rezultatelor spectaculoase obtinute in timp record, Accent Prime devine prima optiune pentru multe dintre vedetele/influencerii din Romania, oameni pentru care imaginea conteaza in aceeasi masura precum talentul lor – Navi, cantareata care si-a facut micsorare de stomac in urma cu 2 ani, Romeo Visca, protagonistul din “Adela”, cel mai nou serial difuzat pe Antena 1 si Kiki (Cristina Constantinescu), faimoasa Exatlonista, trainer international de fitness sunt doar cateva dintre vedetele care au apelat la Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Dr. Amalia Anghel, medic primar Dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti ne explica totul despre aceasta tehnologie-minune.

Introdusa pe piata internationala in martie 2016, aceasta platforma inovatoare marca Alma Lasers, un inovator global de solutii cu laser, surprinde prin rezultatele uimitoare atat specialistii, cat si pacientii. “Accent Prime combina cele mai avansate inovatii in ultrasunete si tehnologiile de frecventa radio Unipolar ™ pentru a oferi rapid, eficient, foarte personalizat tratamente cu rezultate spectaculoase si de lunga durata pentru toate tipurile de piele.

Gratie UltraSpeed, o placa aplicatoare de mari dimensiuni, timpul de tratament se reduce semnificativ prin dublarea vitezei de conturare – ceea ce dura cca 1 h se reduce la aproximativ 20-30 de minute. Aplicatorul UltraSpeed ​​foloseste ultrasunete de noua generatie, emitand unde ultrasonice ghidate prin profiluri concentrice pentru incalzirea tesutului tinta. Energia ultrasunetelor este distribuita omogen pe toata zona de tratament, perturband in mod eficient celulele grase incapatanate”, detaliaza medicul.  

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie in cadrul Skinmed Clinic, mizeaza pe Accent Prime https://www.skin-med.ro/accent-prime-cum-sa-scapi-de-grasime-si-de-celulita-la-dermatolog-in-bucuresti/ ca fiind fara concurenta: “Accent Prime a schimbat paradigma, permitand practicienilor sa ofere solutia ideala pentru toate tipurile de piele, cu rezultate superioare, fara precedent, dovedite clinic. Ca de fiecare data, pentru clinica mea aleg tot ce e mai bun pentru pacientii/clientii mei”.

Accent Prime nu are concurenta!

Singurul sistem care combina ultrasunetele si tehnologiile RF obtine rezultate superioare celor ale oricarei tehnologii. Dr. Amalia Anghel: “Folosind puterea tehnologiilor combinate, Accent Prime ofera tratamente personalizate pentru conturarea fetei si a corpului, strangerea pielii, reducerea celulitei, intinerirea pielii care va dezvaluie contururile de frumusete naturale - cu rezultate vizibile, fiabile si de durata. Aplicatorul de RF are aplicatii asupra celulitei, reducerea circumferintei, intinderea pielii, imbunatatirea laxitatii pielii, drenaj limfatic. Acesta are cea mai mare putere de pe piata ( pana la 300W), are o distributie variabila a energiei la diferite niveluri de adancime, transmite 40.46 MHz pana la 20 mm adancime, este un proces unipolar (printr-un singur electrod), mareste si mentine temperatura pielii la 42-48 grade C, fara a-i produce pacientului disconfort.”

Tinteste celulele grase

Tehnologia brevetata Alma Unipolar permite incalzirea focalizata, sigura si profunda a tesuturilor la diferite adancimi ale pielii. Cu un control al adancimii variabil, practicienii au flexibilitatea si precizia de a trata zona tinta pentru rezultate optime.

“Accent Prime prezinta o combinatie brevetata de tehnologie cu ultrasunete, unde longitudinale si transversale. Aceasta unda se numeste unda de forfecare, care permite sa vizeze selectiv celulele adipoase, lasand in acelasi timp tesutul inconjurator nevatamat. Vibratiile undei de forfecare perturba membranele celulelor adipoase, ducand la descompunerea treptata si eliberarea grasimii stocate. Celulele adipoase deteriorate sunt apoi eliminate din organism prin sistemul limfatic.”, adauga specialistul din cadrul Skinmed Clinic, Centrul de Excelenta Dermatologie Bucuresti.

Ce zone ale corpului putem trata cu Accent Prime?

Fata si Submentonier - multe femei observa ca in timp pielea de pe fata isi pierde elasticitatea si fermitatea. Vorbim despre acea fata lasata pe care nicio femeie nu si-o doreste, despre acea barbie dubla, inestetica. Primul lucru pe care il vezi cand te uiti in oglinda este fata ta. Accent Prime iti readuce zambetul pe fata!

Accent Prime ™ functioneaza pe o plasa de fibre de colagen, mobilizandu-le in actiune astfel incat pielea sa-si recapete elasticitatea si forma. De asemenea, are capacitatea de a reduce in mod semnificativ grasimea. Rezultatele te vor face sa zambesti.

  • La nivel facial putem vorbi astfel despre intinerirea si strangerea pielii (laxitate, riduri, linii fine)
  • Conturarea fetei si a gatului (modelarea submentoniera).
  • Revitalizarea pielii si descuamarea
  • Cicatrici si cicatrici impotriva acneei
  • Accent Prime este campion si la reconturarea corpului, strangerea pielii si inlaturarea vergeturilor. Se pot trata si bratele si spatele.
  • Reducerea circumferentiala (abdomen, picioare, coapse, solduri, fese, genunchi etc.)

Ce spun cei care au beneficiat de tehnologia-minune?

Romeo Visca, actorul pe care il puteti urmari in rolul lui Vali Dinca in serialul Adela, difuzat pe Antena 1, a apelat la Accent Prime dupa ce a fost nevoit sa se ingrase cateva kilograme bune pentru a intra in pielea personajului: “Am apelat la serviciile Skinmed Clinic pentru ca eram interesat sa aflu o varianta prin care sa-mi revin la forma optima si sa ma pot mentine la un standard cat mai OK in dificila perioada a Covid-19. Atunci cand toate salile de fitness erau inchise, singura varianta era sa fac exercitii in aer liber, oarecum expunandu-ma virusului. Am descoperit atunci acest Accent Prime, iar dna. Dr. Amalia Anghel mi-a explicat in detaliu cum functioneaza si ce beneficii pot avea daca voi urma cu exactitate sfaturile primite. Si da, pot spune ca dupa trei sedinte (una pe saptamana) am reusit sa pierd cativa cm din zona abdomenului. Fiind actor si activand in show-business, imaginea este extrem de importanta si Accent Prime m-a ajutat enorm. Ma gandesc ca oricine are nevoie de o imbunatatire a felului in care arata poate apela cu incredere la Accent Prime pentru ca, pe incercate, am vazut ca este unul dintre putinele moduri prin care chiar obtii rezultate rapid, avand evident si o dieta echilibrata”.

Cristina Constantinescu (Kiki), faimoasa Exatlonista, trainer international fitness, care a apelat la Accent Prime in ciuda vietii active si a stilului de viata sanatos pe care le are: “Dupa ce am slabit 10 kg acum cinci ani, am ramas cu un mic exces de piele in talie, de care nu puteam scapa indiferent de cat sport si ce diete am tinut. Am recurs la Accent sa ma ajute sa modelez acea zona. Dupa trei sedinte saptamanale de Accent, s-a modificat structura pielii, acum este mai intinsa, s-au spart micile pungi de grasime reziduala si abdomenul meu este mai subtire cu cca. 3 cm. Pentru mine, care am incercat tot felul de alternative, Accent Prime este cel mai performant aparat la momentul actual, iar Skinmed este clinica unde am incredere 100% pentru fiecare procedura pe care o fac.”.

Mai multe detalii pe: https://www.skin-med.ro/accent-prime/

FOTO: skin-med.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului