Frumusete & Ingrijire

#prevenire exfoliere unghii #remedii ten #tratamente naturale par #combatere matreata

6 trucuri de frumusete mostenite de la bunica, cu efecte spectaculoase si rapide!

Exista o multime de produse de infrumusetare pe piata, mai ieftine sau mai scumpe. De ce sa nu apelezi la produsele naturale, care iti sunt la indemana si pot garanta pentru ele si bunicile noastre, pentru ca multe le-au folosit?

 

Ulei de arbore de ceai pentru matreata

Te-ai procopsit cu o matreata urata si nu stii cum sa scapi de ea? Cumpara de la plafar o sticluta cu ulei de arbore de ceai si adauga 5-10 picaturi din aceasta solutie in samponul pe care il folosesti la o spalare. Foloseste acest amestec pana cand scapi de problema.

Zeama de portocale pentru pori dilatati

Zeama de portocale are un efect tonic si regenerant pentru ten. Astfel, daca ai porii dilatati, e suficient sa aplici seara cu un tampon demachiant sucul de la o portocala. Lasa-l pe fata pentru 10 minute, apoi clateste-te cu apa calduta. Tot zeama de portocale curata foarte bine tenul gras.

Struguri pentru ten stralucitor

Atunci cand ti se pare ca pielea ta a devenit prea mata, aplica pe fata cateva jumatati de struguri rosii. Sau pur si simplu zdrobeste-i si aplica aceasta masca pe frunte si obraji. Vei obtine rapid un ten stralucitor.

Usturoi pentru unghii puternice

Femeile au de obicei o problema cu unghiile care se crapa stricandu-le manichiura. Inaintasele noastre au descoperit insa ca, daca freci constant ungiile cu usturoi, ele devin mai tari si se crapa mai greu. In plus, cresc mai repede.

Apa de orez pentru piele curata

Pune trei linguri de orez in 250 de mililitri de apa si lasa-l la macerat peste noapte. Dimineata, spala-te pe fata cu aceasta apa de orez. Are un efect hidratant si tonifiant, intrucat contine inozitol, care ajuta la formarea noilor celule, incetineste procesul de imbatranire si inchide porii.

Ulei de cocos pentru par stralucitor

N-o fi auzit ea, bunica de la noi de la tara, de uleiul de cocos, dar cu siguranta sunt bunici prin tari exotice care l-au folosit cu succes, si asa informatia a ajuns si la noi! Aplica de doua ori pe saptamana ulei de cocos pe parul uscat, apoi dimineata spala-l cu sampon. In curand, vei scapa de matreata, iar parul va avea un aspect extrem de frumos.

Sursa foto: allforfashiondesign.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare