Frumusete & Ingrijire

#machiaj #produse machiaj #machiaj bio

6 produse cosmetice bio care nu trebuie sa-ti lipseasca

Portfardul unei femei este ca o oglinda a sufletului sau. Culorile vii ale produselor de machiaj nu fac altceva decat sa-i deschida poarta catre un univers mai vesel, mai conturat, mai plin de viata. Si daca vorbim despre pofta de a trai si despre sanatate, este de la sine inteles ca ne referim la produse cosmetice bio.

Naturaletea si feminitatea sunt cele mai de pret calitati ale unei doamne sau domnisoare si de aceea trebuie puse in valoare in mod corespunzator. Produsele cosmetice bio nu doar ca iti scot in evidenta trasaturile, ci iti si ingrijesc tenul in acelasi timp. Iata pe care dintre ele trebuie sa le ai mereu la indemana, pentru a arata intotdeauna perfect:

1. Un BB Cream hidratant

BB Cream 8 in 1 de la BIO - Cosmetics are nu mai putin de 8 efecte benefice asupra tenului tau: ilumineaza si da stralucire tenului tern, acopera imperfectiunile, calmeaza pielea sensibila, matifiaza si absoarbe sebumul, hraneste si catifeleaza pielea delicata a fetei, previne imbatranirea prematura prin protectia impotriva radicalilor liberi, stimuleaza productia de colagen, reda elasticitatea pielii si hidrateaza tenul in profunzime.

2. O pudra minerala compacta

In cazul in care BB Cream-ul nu acopera in totalitate petele si imperfectiunile tenului, poti finisa machiajul fetei si al gatului cu ajutorul unei pudre minerale compacte. Aceasta va oferi un plus de acoperire, iti va matifia tenul si ii va conferi un aspect catifelat. Este potrivita pentru toate tipurile de ten si nu usuca pielea, chiar daca absoarbe excesul de sebum.

3. Un blush in trei nuante

Blush-ul natural Trio Fall in Love este ideal pentru orice tip de ten, indiferent daca este mai deschis sau mai creol. Cele trei nuante imbina texturi mate cu texturi lucioase, avand un efect iluminator asupra obrajilor tai. Le poti folosi impreuna, daca tenul tau are o nuanta neutra sau pe rand, in functie de cat de bronzata sau palida esti.

4. Un rimel bio pentru volum

Chiar daca esti adepta machiajului cat mai natural, un rimel nu este niciodata de prisos. Genele tale vor fi mai lungi si mai seducatoare cu ajutorul unei mascara Benecos Maximul Volume - deep black natural mascara. Acesta contine ceara de albine si ulei de jojoba, care iti vor proteja genele si vitamina E, care le va stimula cresterea. Tratament si machiaj in acelasi timp? Iata ca se poate!

5. Un creion pentru conturul sprancenelor

Sprancenele au o influenta deosebit de importanta asupra fizionomiei si trebuie puse mereu in valoare. Tendintele din ultimii ani inclina spre naturaletea formei si a culorilor, asa ca un creion Natural Gentle Brown nu va face altceva decat sa le defineasca mai bine conturul. In plus, acesta este dotat si cu o pensula speciala, cu ajutorul careia vei putea peria sprancenele si uniformiza culoarea.

6. Un ruj in culori vibrante

Foarte multe vedete opteaza pentru machiajul natural al ochilor, punand accentul pe buze. Dive precum Scarlett Johansson, Anne Hathaway sau Charlize Theron pur si simplu adora nuantele capsunii pe buze. De ce sa nu incerci si tu un ruj natural care sa te scoata din anonimat si sa atraga toate privirile asupra ta? Cucereste intregul univers masculin cu nuanta Marry Me de la Benecos si te vei simti ca o adevarata zeita a frumusetii.

Descoperiti acum intreaga gama de produse de machiaj bio si cosmetice bio la cele mai atractive preturi, exclusiv la BIO-Cosmetics, magazin recomandat de acasa.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului