Frumusete & Ingrijire

# grasime picioare #dieta #grasime

6 metode care te scapa de grasimea de pe picioare

Toate femeile isi doresc picioare tonifiate, fara pic de celulita, pe care pot sa si le expuna fara teama. Insa nu toate sunt norocoase sa aiba parte de picioare frumoase, mai ales din cauza celulitei. 

Ca sa nu te mai lupti sa imbraci blugii zi de zi sau sa te simti bine in pantaloni scurti, exista mai multe trucuri care te ajuta sa scapi de grasimea de pe picioare:


1. Mersul pe bicicleta

Benefic pentru picioare tonifiate, lipsite de orice urma de celulita, este mersul pe bicileta. Insa trebuie sa a grija sa practici acest sport cat mai des, ca sa se vada si rezultatele. Daca ai posibilitatea, chiar poti sa mergi la serviciu cu bicileta.

2. Cafeaua

 
In timp ce tonifierea muschilor este cel mai bine realizata prin exercitii fizice, arderea grasimilor incepe din bucatarie.

O modalitate usoara de a scapa de grasimi este consumul de cafea. Cercetarile publicate in Jurnalul American de Nutritie Clinica a aratat ca persoanele a caror dieta a fost suplimentata cu cafea si-au crescut rata metabolica.

3. Fandarile

Excelente pentru coapse sunt fandarile. Acestea sunt usor de facut acasa, nu trebuie sa mergi la sala de sport. Trebuie sa faci fandari in fiecare zi, indicate fiind cate 30 pe fiecare picior, in fiecare dimineata.


4. Alergarile usoare

Ideale daca nu iti palce sa mergi la sala de sport sau daca nu ai timp pentru asta sunt si alerarile usoare, in parc. Sunt si un mod excelent de a-ti petrece timp cu partenerul sau cu o amica, deoarece puteti alege sa alergati impreuna.

5. Urca scarile
Stai intr-un bloc cu multe etaje, la un nivel superior, iar tu obisnuiesti sa urci numai cu liftul? Ei bine, ar fi cazul sa renunti la acest obicei si sa incepi sa urci scarile. Iti tonifiaza muschii si te ajuta sa scapi de grasime.

6. Masaj

O metoda excelenta de a scapa de aspectul de coaja de portocala din zona coapselor o reprezinta masajul anticelulitic. Poti sa faci masaj anticelulitic acasa sau poti alege sa mergi si la un salon de masaj, pentru rezultate mai bune si mai rapide

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului