Frumusete & Ingrijire

# crema fata #crema

5 tipuri de creme pentru fata care trebuie sa fie in dulapul tau de produse de ingrijire

Cremele pe care le folosesti pentru fata sunt de un real folos pentru rutina ta zilnica de ingrijire. Ele pot determina efectele placute ale hidratarii sau curatarii corecte. Trebuie sa alegi creme cu ingrediente de calitate, care au eficienta pentru pielea ta si care te vor ajuta sa te simti bine. Cremele pot sa fie folosite in acelasi timp sau in perioade diferite ale zilei, precum cremele de noapte sau cele speciale de zi. Iata care sunt cele mai importante 5 tipuri de creme care nu trebuie sa iti lipseasca din trusa cu produse de ingrijire:

1. Crema hidratanta este importanta pentru orice tip de ten

Crema hidratanta va ajuta la intarirea barierei de protectie a pielii. Tenul tau o sa arate mai sanatos si o sa simti ca pielea este hranita in profunzime. Este important sa ai o rutina care sa includa acest tip de crema permanent. Vei putea alege crema potrivita pentru tine de la Blively. Aici ai la dispozitie o gama larga de produse care sunt special alese pentru calitatile lor deosebite, pentru ingredientele de calitate si pentru efectele pe care le aduc pielii tale.

2. Crema de ochi este special formulata pentru a ajuta pielea delicata din aceasta zona

O crema de ochi este formulata cu ingrediente delicate, care pot sustine pielea fina din jurul ochilor. Ea poate contine diverse tipuri de produse care vor intari tenul si care vor reduce aparitia micilor riduri de inceput care se pot forma dupa o anumita varsta. De asemenea, crema potrivita pentru ochi poate avea si un efect de luminozitate. Efectele revigorante pot sa fie aduse de vitamina C, iar pentru netezire pot sa fie introduse ingrediente precum Galactomyces ori acidul hialuronic.

3. Crema pentru ten acneic este perfecta pentru tine daca ai nevoie sa tii sub control efectele neplacute ale aparitiei cosurilor

Crema anti-acneica este importanta pentru rutina ta zilnica. Daca ai acest tip de probleme este important sa ai grija de ten cu multa atentie pentru a te putea bucura de o piele curata. Ingredientele din cadrul cremelor de acest tip au efect de calmare, exfoliaza, reduc roseata, hidrateaza permanent zonele sensibile. Este important sa alegi crema potrivita pentru tine si sa te bucuri de efectele si rezultatele avute. Tenul curat iti va permite sa ai si un machiaj impecabil.

4. Crema anti-rid este parte din rutina ta de la varsta potrivita

Crema anti-rid este perfecta pentru tine daca tenul incepe sa fie supus schimbarilor si daca este necesar sa reduci posibilitatea aparitiei sau adancirii ridurilor fine. Nu trebuie sa astepti aparitia unor riduri mari pentru a trata efectul produs, ci este recomandat sa incepi din timp pregatirea pielii prin hidratare permanenta. Una dintre cremele recunoscute pentru acest tip de problema este cea care contine mucina de melc.

5. Crema cu SPF

Foloseste crema cu SPF in fiecare zi pentru a proteja tenul de efectele daunatoare ale razelor UV.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare