Frumusete & Ingrijire

# bronz rapid # uleiuri bronz #uleiuri

3 uleiuri naturale care te ajuta sa te bronzezi rapid, in doar un weekend!

Vrei sa obtii un bronz perfect si super rapid? Uita de cremele si uleiurile din comert deoarece ai la indemana cateva metode naturale. 

Iata mai jos 3 uleiuri care te vor ajuta sa obtii in doar un weekend un bronz de invidiat: 

1. Uleiul de morcovi

Uleiul de morcovi este ideal pentru accelerarea bronzului. Acesta este bogat in betacaroten si da o stralucire uimitoare pielii. Datorita continutului mare de provitamina A, uleiul de morcovi stimuleaza procesul de sinteza a melaninei, substanta care pigmenteaza pielea si o apara de razele UV. Acesta se prepara din 100 ml de ulei de morcovi si 20 de picaturi de ulei esential de morcovi.

Pentru rezultate cat mai eficiente, uleiul de morcovi se foloseste in fiecare dimineata, cu 3-4 saptamani inainte de expunerea la soare.

2. Uleiul esential de Bergamota

Aceasta floare puternic parfumata are numeroase beneficii pentru sanatate. Ea ajuta la alungarea stresului si a anxietatii, dar si la sanatatea pielii. Uleiul esential de Bergamota accelereaza bronzarea si regenereaza pielea.
Amesteca trei picaturi de ulei esential de Bergamota cu 100 de picaturi de ulei de nuca de cocos si aplica compozitia obtinuta de trei ori pe zi pe fata si pe corp.

3. Uleiul extravirgin de masline

Uleiul de masline a devenit unul dintre cele mai populare remedii naturale pentru accelerarea bronzului. Inainte de a te expune insa la soare, protejeaza-ti pielea cu o crema protectoare, apoi da-te cu ulei de masline. Astfel, te vei bronza extrem de repede, fara sa ai de-a face cu arsurile solare, iar pielea ta va fi puternic hidratata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare