Frumusete & Ingrijire

#Andreea Ibacka trucuri frumusete #Andreea Ibacka beauty #Andreea Ibacka frumusete #andreea ibacka

3 secrete de frumusete de la Andreea Ibacka

Cand vine vorba despre ingrijire, Andreea Ibacka marturiseste ca nu are un ritual propriu-zis, doar cateva obiceiuri sanatoase dictate de preocuparea permanenta pentru frumusetea naturala

Tanara actrita recunoaste ca intodeauna poarta in geanta o crema multifunctionala, cu care isi hidrateaza fata, corpul, mainile, calcaiele ori cuticulele mult mai des, in speta ori de cate ori este nevoie. Folosirea acestei crème multifunctionale a fost prima lectie de beauty pe care a invatat-o bunica sa, dupa cum a recunoscut sotia lui Cabral intr-un interviu pentru life.ro.

Actrita mai devaluie ca, “atunci cand nu ma grabesc dimineata, pentru a combate cearcanele – fir-ar ele! - topesc doua cuburi de ceai verde inghetat masand usor zona de sub ochi. Desigur, e important sa-mi aduc aminte de cu seara sa torn ceai verde in recipientul pentru gheata, sa-l las la congelator peste noapte”.

In materie de styling, “cea mai rapida coafura trebuie sa fie coronita cu aer frantuzesc. Fixez o cordeluta elastica in crestetul capului pentru sustinere si rulez parul suvita cu suvita pe sub cordeluta elastica. in mai putin de 3 minute sunt gata coafata si ma bucur de acest look neglijent studiat.

Daca nu am timp sa-mi spal parul fix inainte de un eveniment, o filmare sau o sedinta foto, din cand in cand folosesc pe radacini pudra de talc pentru bebelusi. inlatura rapid excesul de sebum si ii reda coafurii un plus de volum si textura”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare