Frumusete & Ingrijire

#bioderma #roseata #ten sensibil #mancarimi

3 produse pentru tenul sensibil de la Bioderma. Uita de roseata si mancarimi!

Ti se inroseste usor tenul, simti senzatie de mancarime si de uscaciune? Atunci inseamna ca ai nevoie de o ingrijire speciala: produse pentru ten sensibil. Renunta chiar acum la cele de la masuta ta de cosmetice, in special daca au alcool in compozitie, si indreapta-ti atentia spre cele pe a caror eticheta gasesti mentiunile "fara parfum" si "fara parabeni". Citeste in continuare cu ce tip de produse ar trebui sa iti imbogatesti de acum ritualul pentru ingrijirea pielii.

1. Apa micelara Sensibio H2O, printre cele mai bune produse pentru pielea sensibila

Femeile cu ten sensibil nu ar trebui sa isi curete tenul cu orice fel de produs, ci cu unul care sa raspunda nevoilor pielii. Apa micelara special conceputa pentru pielea cu roseata si eczeme hidrateaza si hraneste tesuturile in profunzime, crescand astfel nivelul de toleranta al pielii.

Unul dintre cele mai bune produse pentru piele sensibila de pe piata din Romania este Sensibio H2O de la Bioderma. Aceasta este prima si singura solutie micelara dermatologica perfect compatibila cu pielea: esterii de acizi grasi, elementele constitutive ale micelelor, sunt similari cu fosfolipidele membranei celulare a pielii si ajuta în mod natural la reconstruirea peliculei hidrolipidice a pielii.

In sfarsit, simti ca ai descoperit exact ce iti lipsea din trusa de ingrijire? Urmatorul pas il reprezinta vizitarea farmaciei online si alegerea din catalogul de produse Bioderma recipientul cu gramajul care ti se potriveste. Iti recomandam sa investesti in cel de 500 de ml pentru ca il vei putea folosi mai mult timp si vei economisi si bani. Asa faci investitii istete!

Daca nu ai mai folosit pana acum o astfel de solutie, tot ce trebuie sa faci este sa o aplici dimineata si / sau seara, neaparat in fiecare zi pentru o ingrijire completa. Imbiba o discheta demachianta cu solutie micelara si curata delicat tenul. Insista pana cand discheta ramane curata, apoi tamponeaza usor pielea cu un prosop curat.

2. Lapte demachiant Sensibio, perfect pentru curatarea pielii sensibile

Renunta la demachiantul tau obisnuit si investeste intr-un produs care iti curata cu delicatete pielea sensibila. Vei simti diferenta inca de la prima aplicare.

Laptele demachiant Sensibio de la Bioderma va deveni aliatul tau mai devreme decat iti imaginezi. Produsul curata perfect pielea si elimina chiar si machiajul mai rezistent. Nu uita ca nu are nevoie de clatire la final. Lasa substantele din compozitie sa actioneze in profunzime.

Secretul acestui produs consta in complexul brevetat Toleridine™ ce are rolul de a creste pragul de toleranta al pielii sensibile si de a-i reduce astfel sensibilitatea treptat.

Mai mult de atat, o noua descoperire biologica pentru pielea sensibila, brevetul Toleridine™, amplificat de complexul natural brevetat DAF (formula dermatologica avansata), inhiba productia de molecule pro-inflamatorii, iar astfel pielea devine mai putin reactiva.

Un alt ingredient care sporeste eficienta acestui produs pentru ingrijirea pielii sensibile este glycyrrhetinic acid ce calmeaza instantaneu si catifeleaza tenul.

Lupta pe care o duci zilnic cu simptomele pielii sensibile si alergice va fi castigata cu usurinta daca nu te abati de la rutina de ingrijire zilnica. Schema beauty este simpla. Trebuie sa folosesti demachiantul dimineata, inainte de a aplica crema de fata, si seara, inainte de culcare.

3. Crema Sensibio Tolerance+, de nelipsit din tratamentul pentru ingrijirea pielii sensibile

O crema obisnuita nu se va ridica niciodata la nivelul asteptarilor daca ai pielea intoleranta ori alergica. In acest caz, secretul ingrijirii consta in alegerea unei creme-tratament pentru neutralizarea hipersensibilitatii, asa cum este Sensibio Tolerance+ din catalogul de produse Bioderma.

Aceasta crema este ideala pentru ingrijirea tenului sensibil pentru ca, pe termen lung, creste nivelul de toleranta. Daca te intrebi de ce este atat de eficient acest produs, afla ca la baza tratamentului este Neurocontrol™, un complex exclusiv compus dintr-o tetrapeptida si o combinatie de ingrediente calmante active.

Ingredientul Neurocontrol™ are rolul de a reduce hiperexcitabilitatea fibrelor nervoase ale pielii si de a regla mecanismele biologice responsabile de intoleranta. Poti sa spui "adio!" senzatiei de piele care "tine" si disconfortului. Pielea ta isi recapata echilibrul inca de la primele aplicari si vei invata sa o iubesti din nou.

Pentru cele mai bune rezultate, aplica produsul de doua ori pe zi, dupa ce ti-ai curatat bine tenul tot cu unul dintre produsele destinte ingrijirii pielii sensibile: apa micelara ori demachiant.

Investeste in acest arsenal de produse pentru ingrijirea pielii sensibile de la Bioderma si vei uita de toate simptomele neplacute cu care te-ai confruntat pana acum.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare