Frumusete & Ingrijire

#trusa de machiaj #machiaj #farduri # farduri.ro #produse de machiaj

3 produse de machiaj care te salveaza in orice situatie

Trusa de farduri este must-have-ul oricarei posete de femei. Exista cateva produse de machiaj care nu doar ca retuseaza machiajul de peste zi, dar te ajuta sa il adaptezi oricarei ocazii. Iata cum sa te transformi dintr-o femeie bussines, intr-una eleganta si rafinata sau chiar pasionala, intr-o singura zi, doar prin puterea machiajului si cu 3 produse multifunctionale!
 

Colaj machiaj Farduri


De acum poti scapa de rutina de a mai schimba fardurile din poseta in functie de tinuta pe care o adopti zilnic. In fiecare zi ai nevoie de farduri in alte nuante si texturi, de rujuri asortate si de alte elemente de make-up care-ti umplu geanta pana la refuz. Atunci cand ai nevoie de o trecere rapida de la un machiaj de zi la unul de seara o poti face si fara a cara dupa tine tot dulapul de produse.

1 machiaj Active Glamour Day Look

Trusa de machiaj Active contine nuante deschise, speciale pentru machiajul tau de zi cu zi si este formata din mai multe farduri extrem de practice si accesibile oriarei femei - 4 farduri pentru pleoape, pudra bronzanta, luciu de buze, mascara, creion contur ochi sau aplicator pentru fard de pleoape. Nu uita ca si in machiajul de seara se poarta culorile neutre, calde, cat mai naturale. Trebuie doar sa mai accentuezi un pic culorile si esti gata sa faci senzatie pe unde mergi.




2 Pensule de machiaj

Pensulele de machiaj iti economisesc timpul si diminueaza efortul de a realiza machiajul dorit. Sunt extrem de practice si utile oricarei femei, iar seturile sunt cele care-ti sunt cele mai la-ndemana pentru poseta. De exemplu, Playboy Cosmetics Brush Kit este o trusa cu pensule extrem de practica si completa.


3 Rujul Calvin Klein

Cand ai multe evenimente intr-o singura zi, ai nevoie de un ruj cameleonic, care se poate adapta oricarei tinute sau eveniment. Rujul Delicious Luxury Creme de la Calvin Klein este puternic pigmentat si are o textura catifelata. Nuantele pe care le propun cei dela Calvin Klein sunt versatile si rezistente. Aceasta nuanta Cosmopolitan este una care se preteaza oricarui eveniment.




Ele se pot achizitiona de pe Outlet-ul online www.farduri.ro, care ofera parfumuri si farduri de cea mai buna calitate si cu reduceri de peste 75% fata de magazinele obisnuite de profil. Nu trebuie sa intri zilnic pe pagina lor pentru a afla noutatile. Da un simplu Like paginii lor de Facebook si vei fi prima care afla cele mai noi si de actualitate oferte ale magazinului.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din frumusete-ingrijire

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare