Poze frauda miliarde dolari

Iata cele mai relevante poze despre frauda miliarde dolari de pe acasa.ro

Cele mai citite despre frauda miliarde dolari

Cele mai importante organe din interiorul corpului uman (I)

Te-ai intrebat vreodata unde este splina si ce rol are aceasta pentru organism? Cu siguranta stii ca ai doi rinichi, un pancreas si un intestin subtire, insa nu stii cum arata acestea si care este rolul lor pentru organism.

Craciunita sau Steaua Craciunului

Craciunita sau Steaua Craciunului, denumita stiintific si Euphorbia pulcherrima sau Poinsettia este o planta de apartament care a devenit treptat un element decorativ pentru iarna, in special in perioada sarbatorilor.

14 martie, ziua Pi

Este o poveste speciala, complexa si simpla in acelasi timp. Obiectul dorintei ascunde un mister neelucidat de milenii. Adoratorii numarului Pi au o data de predilectie pentru a se intalni in

Cele mai noi despre frauda miliarde dolari

Filme care au castigat neasteptat Premiul Oscar

Unele filme au reusit sa produca surprize majore la gala Premiilor Oscar. Nume precum Shakespeare in Love ori Rocky au dat peste cap toate previziunile specialistilor si au produs surprize importante.

Brad natural sau artificial? Ce este mai bine sa alegi?

Aceasta este o intrebare dificila. Potrivit CNN, americanii arunca 1 milion de tone de deseuri in plus in fiecare saptamana de la Ziua Recunostintei pana la Anul Nou, in fiecare an. Cea mai mare parte a acestei cresteri de 25% are loc in timpul sezonului de Craciun si este formata din felicitari de sarbatori, hartie de impachetat, cutii de cadouri etc. Dar cel putin o parte din acest gunoi contine pomi de Craciun aruncati - mai exact, pomi falsi.

Cum sa impachetezi cadourile anul acesta, astfel incat sa protejezi mediul inconjurator

Nimic nu se compara cu desfacerea unui cadou invelit impecabil - satisfactia de a desface hartia, emotia de a ghici ce comoara se afla inauntru. Dar in spatele acestei bucurii se afla o cantitate terifianta de gunoi. Potrivit specialistilor, in fiecare an, americanii arunca 2,3 milioane de kilograme de hartie de impachetat, o mare parte din aceasta continand plastic, ceea ce o face sa nu fie reciclabila.