Cele mai citite despre frank rijkaard

Ce nume sa alegi pentru pasarea ta

„Misu”, „Coco”, „Paco” sau „Tweetie” sunt cele mai intalnite nume la pasarile de colivie. Indiferent daca alegi unul dintre aceste nume sau optezi pentru unul personalizat in functie de aspectul sau temperamentul pasarii, alegerea poate fi foarte dificila.

10 cadouri sofisticate pentru el

Perioada sarbatorilor se face remarcata si in domeniul business.

Pe unde ne petrecem Martisorul?

Zilele de martie se apropie cu pasi repezi si ca in fiecare an avem motive sa sarbatorim. In progam avem o saptamana de rasfat, cadouri si martisoare. Mamele si bunicile noastra primeau la venirea primaverii traditionalul snur alb cu rosu, in zilele noastre insa, cadourile trebuie sa fie mai consis

Cele mai noi despre frank rijkaard

Munca neplatita, in folosul comunitatii, pentru toti cetatenii acestei tari europene. Trebuie sa faca asta timp de un an

O decizie socanta si radicala vine din Germania. Autoritatile doresc introducerea unui an de munca neplatita, in folosul comunitatii, pentru o perioada de un an de zile. Propunerea de a munci gratis vine din dorinta de a dezvolta solidaritatea sociala.

Klaus Iohannis va participa la funeraliile reginei Elisabeta a II-a

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va participa la funeraliile Majestatii Sale Regina Elisabeta a II-a, care vor avea loc luni, 19 septembrie, la Westminster Abbey, Londra. Anuntul a fost facut de Administratia Prezidentiala.

Brasov Jazz & Blues Festival aniverseaza 10 ani alaturi de prieteni vechi si noi

La Brasov, luna august nu vine doar cu zile lungi de vara si cu o zi libera in plus, ci si cu seri racoroase pe ritmuri de jazz si blues. De pe 11 si pana pe 15 august 2022, toti cei care se gasesc in Brasov – localnici, dar si turisti, sunt invitati sa participe la cea de-a X-a editie Brasov Jazz & Blues Festival.