Cele mai citite despre fotbalisti timisoara

Programul de Sarbatori al magazinelor

In speranta unor vanzari cat mai mari, cele mai mari magazine si hipermarketuri vor avea un program mai lung in aceasta perioada, unele chiar non-stop. CarrefourIn capitala, Carrefour va fi

Meseria de medic - ambitie si studiu, dublate de "chemare"

Meseria de medic este una dintre cele mai vechi din lume.

Unde jucam bowling in Bucuresti

Muzica, distractie, pantofi speciali si multa veselie sunt doar cateva dintre ingredientele unei seri petrecute pe pista de bowling.

Cele mai noi despre fotbalisti timisoara

300 de copii din 28 de orase participa la Marele Concert de Colinde Auchan, un recital inedit de cantece de sarbatori

Intre 15 – 25 decembrie, zilnic, de la ora 17:00, Auchan difuzeaza Marele Concert de Colinde de Craciun, pe canalele oficiale de Facebook si Youtube, precum si in magazinele din intreaga tara. Sustinut de 300 de copii si tineri, din peste 20 de clase premiate de canto si muzica usoara, concertul aduce magia sarbatorilor in casele romanilor si le ofera un recital inedit cu cantece si colinde de sarbatori, de la cei mai talentati copii din tara.

Cati bani cere Mihai Traistariu pentru a sustine un concert. "Mi-am fixat pretul"

Mihai Traistariu nu se fereste sa vorbeasca despre banii pe care ii cere pentru un concert de 45 de minute. Artistul spune ca si-a fixat un pret si ca este negociabil doar pentru Constanta.

Miscarea nationala "Si eu traiesc sanatos!" - SETS lanseaza cea de-a XII-a editie

A XII-a editie a miscarii nationale „Si eu traiesc sanatos!” – SETS, initiata de Fundatia PRAIS, debuteaza alaturi de Partenerul sau Fondator, compania Nestlé Romania, in 6 orase: Bucuresti, Buzau, Cluj-Napoca, Ploiesti, Roman, Timisoara, precum si in comunitati urbane si rurale din judetele Arges, Buzau, Botosani, Cluj, Dambovita, Dolj, Ilfov, Prahova, Neamt, Timis si Vrancea.