Fitness

#picioare #aerobic #celulita #tonifierea muschilor

Tehnici de modelare a picioarelor

Vara si-a intrat in drepturi, iar temperaturile ridicate fac ca trupurile sa isi arate cat mai multa piele. Sezonul cald este prin definitie sezonul rochiilor, fustelor si pantalonilor scurti. Pentru a fi pregatita de vara, este important sa ai corp tonifiat, incepand chiar de la picioare. Picioarele puternice, tonifiate si fara celulita reprezinta unul dintre punctele de atractie ale unui trup armonios.
 

Aerobic pentru picioare frumoase


Aerobicul este unul dintre cele mai indicate sporturi pentru cei care doresc sa iti modeleze picioarele. Aerobicul asigur tonus muscular si forma frumoasa. Picioarele frumoase se mentin si se tonifiaza muscular prin intretinere lejera, dar constanta.

Gimnastica aerobica este alegerea cea mai buna, deoarece nu implica vreo pregatire speciala. Dupa o minima incalzire, miscarile de aerobic se realizeaza pe o muzica ritmata, cu clasicele numaratori ale antrenorului.

Este suficient daca se merge de cateva ori pe luna si se executa pana intr-o ora de aerobic. Miscarile destinate intretinerii musculaturii membelor inferioare sunt simplu de memorat, dar e indicat sa nu se faca in afara spatiilor specializate. Desi este un sport usor, daca nu se face in mod corect, exista riscul unei accidentarilor.
 

stepper pentru tonifierea picioarelor


Pe piata exista numeroase aparte pe care le poti folosi acasa pentru a-ti tonifia musculatura picioarelor. Unele steppere sunt dotat cu pedale ample de sustinere si cu un suport vertical cu ghidon, reglabil, pentru a conferi stabilitate totala in timpul antrenamentului.

Aceste steppere nu permit doar tonifierea si sculptarea gambelor, a coapselor si a feselor ci si a abdomenului si a partii superioare a bustului. In doar 5 minute de exercitii in fiecare zi, vei obtine o silueta de invidiat si un corp cu adevarat sculptat. Prin miscari alternante cu cele ale picioarelor, vei lucra si tonifia atat bratele cat si picioarele.
 

Mersul piticul pentru picioare puternice


Dintre toate exercitiile fizice ale copilariei, mersul piticului este unul care nu se demodeaza atunci cand vine vorba de tonifierea picioarelor. Acest tip de exercitiu poate fi destul de dificil de realizat, in special daca nu esti obisnuit cu sportul. Include insa acest exercitiu in rutina ta zilnica si vei avea picioare tonifiate, fara celulita. Pentru rezultate bune, foloseste un costum de sauna si unge picioarele cu crema anticelulita.
 

Greutati pentru picioare sexy


Ridicarea de greutati este foarte importanta pentru tonifierea picioarelor. Acest tip de exercitii aduce numeroase beneficii corpului tau. Prin ridicarea de greutati vei stimulat mai multi muschi ai piciorului si vei fi astfel mult mai tonifiata. Prin ridicarea de greutati, caloriile sunt arse mult mai repede si vei slabi mult mai usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului