Fitness

#talie subtire #tonifiere #slabire #fitness #sport

Talie mai subtire intr-o singura saptamana

Vrei sa ai acea forma de clepsidra precum fotomodelele care defileaza pe catwalk? Visul tau se poate materializa foarte usor, in doar o saptamana. Pentru asta trebuie sa tii cont de cateva reguli clare. Nu e deloc greu!

 

Modifica-ti dieta

Consumul de cereale integrale, impreuna cu fructe si legume proaspete te ajuta sa reduci cantitatea de grasimi pe care o consumi, arata cercetarile stiintifice. Cerealele integrale sunt sanatoase, intrucat nu contin conservanti. Aceasta este una dintre cele mai bune modalitati de a slabi intr-o saptamana. Nici prea multe fructe nu trebuie sa mananci, intrucat unele dintre ele contin mult zahar, ceea ce ar putea fi contraproductiv. E important sa mananci mai sanatos, nu mai putin.

Bea mai multa apa

Un alt lucru important de facut atunci cand incerci sa pierzi din greutate este sa bei mai multa apa. Acest lucru ajuta la prevenirea confuziei organismului intre sete si foame. Pentru a limita tendinta de a manca mult, bea mai multa apa. Este buna si pentru piele si par.

Focuseaza-te pe calitate, nu pe cantitate

De obicei, oamenii care tin dieta tind sa nu manance nimic. Atitudinea aceasta nu este deloc buna. E important sa mananci sanatos si fara adaos de grasimi si de zaharuri. Secretul dietei este sa mananci mai multe mese sanatoase, fara prea multe calorii.

Fa miscare

Te intrebi cum sa obtii o talie de viespe intr-o saptamana? Exercitiile fizice sunt solutia perfecta! Dedica-te cauzei si fa putin efort, insa incepe treptat, atat pentru binele fizic, cat si pentru cel psihic. Creste ulterior intensitatea exercitiilor. Fa-ti un plan de exercitii, dar mizeaza pe cele care tintesc tocmai zona taliei.

Tonifica-ti pieptul

Cea mai buna modalitate de a face ceva sa para mai mic este sa il pui in comparatie cu ceva mai mare. In acest sens, pentru ca talia sa arate mai subtire, trebuie lucrata prin exercitii zona pieptului si a umerilor.

Atentie la imbracaminte

O alta modalitate sigura de a obtine acea talie subtire la care visezi este sa porti haine care atrag atentia asupra taliei. Purtarea unei curele pe talie poate fi o solutie buna in acest sens. Cand porti o curea peste o rochie, aceasta ofera aspectul unei clepsidre, ceea ce face ca talia ta sa para mai mica.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare