Fitness

# fitness apa # slabire apa # exercitii slabire # slabesti rapid

Pregateste-ti silueta pentru tinutele de sarbatoare! Cum sa slabesti rapid

In prag de iarna, cand ne pregatim sa tragem linie si sa vedem cata grija am avut de noi anul acesta, mai putem inca sa facem ceva pentru propria sanatate si stare de bine. Iar, contrar asteptarilor, efortul depus poate fi minim si cu reale beneficii atat in plan fizic, cat si psihic.

Aquabiking-ul individual in cabina privata, poate constitui o solutie pentru a incheia anul intr-un mod pozitiv si cu rezultate vizibile. Secretul consta, in primul rand, in efectul binefacator al apei, dar si in miscarile de pedalare sustinute de aceasta. Potrivit pentru orice categorie de public, indiferent de varsta (preferabil peste 16 ani), sex, sau experienta si antrenament in diverse sporturi, sistemul ofera programe diverse pentru probleme variate.

Astfel, indiferent ca se apeleaza la aceasta metoda pentru recuperare medicala (dureri articulare ale membrelor inferioare, leziunea meniscului sau a ligamentelor, etc), tonifierea sistemului cardio-vascular, mentinerea sau recapatarea formei (in cazul viitoarelor si proaspetelor mamici), ameliorarea celulitei si eliminarea kilogramelor in plus, tonifierea partii inferioare a corpului sau pur si simplu pentru relaxare, la WaterBike oricine poate beneficia de un program potrivit nevoilor sale. Astfel, printre categoriile mari de programe, se numara cele dedicate slabirii si eliminarii celulitei, vitalitatii si recapatarii tonusului muscular, dar si programele specifice, dezvoltate special pentru anumite probleme.

Doar pe parte de recuperare medicala, WaterBike si-a demonstrat de-a lungul timpului in nenumarate randuri eficacitatea in recapatarea mobilitatii membrelor inferioare, prin aportul deosebit al apei. Aceasta nu doar permite efectuarea miscarilor intr-un mediu bland, care sustine articulatiile fara sa le oboseasca, dar opune si rezistenta atat de necesara pentru dezvoltarea musculaturii, contribuind totodata la diminuarea progresiva a durerii cauzate de diverse patologii (ex: artroza). Totodata, apa maseaza in timpul exercitiilor partea inferioara a corpului, inducand un drenaj activ si ajutand la eliminarea senzatiei de picioare obosite.

Cei care vor sa incerce acest program, au si o oferta speciala, pana pe data de 31 decembrie: abonamente la jumatate de pret, doar 99 euro/luna (o reducere de 50%).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare