Fitness

#slabit #sport #stretching #silueta

Power Plate, remediul pentru principala boala a secolului XXI: obezitatea

In ziua de azi se vorbeste despre obezitate la fel ca despre o epidemie grava. Din ce in ce mai multe persoane, in special tineri, se confrunta cu obezitatea care reprezinta nu doar o problema din punct de vedere estetic, ci sursa pentru multe boli grave.

Spune adio grasimii si celulitei cu ajutorul echipamentelor Power Plate. Aparatele din gama Power Plate pe baza de acceleratie permit destocarea grasimilor si eliminarea acestora. Poti practica exercitii fizice atat la sala, cat si in propria casa, in functie de preferinte.

Cum functioneaza aparatele Power Plate?

Power Plate este un aparat echipat cu o platforma vibranta pe care te asezi cu picioarele. Intensitatea vibratiilor se regleaza in functie de nivelul de pregatire fizica al fiecarei persoane. Pentru inceput se recomanda 15-20 de minute de exercitii, timp in care toti muschii corpului vor fi solicitati deoarece trebuie sa-ti mentii echilibrul.

Gravitatia solicita corpul in fiecare secunda din zi, de fiecare data cand ne miscam. Antrenamentul pe baza de acceleratie (Acceleration Training) cu Power Plate solicita corpul si mai mult in momentul in care se mareste frecventa acceleratiei asupra corpului.

Cu aparatele Power Plate poti efectua exercitii in diverse pozitii: in sezut, in picioare, sprijinit pe brate. Desi se pot efectua exercitiile si acasa, este recomandat pentru inceput sa executi miscarile sub indrumarea unui specialist, pentru a evita riscul ranirii.

Care sunt rezultatele?

Specialistii din domeniul Power Plate va promit rezultate vizibile: 3-5 cm grasime redusa din zonele tratate. De asemenea, beneficiile variaza de la o rapida imbunatatire a circulatiei sangvine la rezultate precum: cresterea in forta musculara, cresterea flexibilitatii, imbunatatirea coordonarii si a echilibrului fizic, o rapida recapatare a puterii sau chiar recuperare mai usoara dupa un accident sau o operatie chirurgicala.

Insa, in afara de rezultatele oferite de echipamentele Power Plate, trebuie sa acorzi atentie alimentatiei, deoarece combinarea exercitiilor cu o hrana sanatoasa este cheia catre un corp frumos si sanatos.

CONCURS: Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere !

Sanatate.acasa.ro impreuna cu Power Plate te invita sa participi la concursul: „Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!”. Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus si de celulita, ai sansa acum cu ajutorul echipamentului Power Plate. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Cum te ajuta aparatele Power Plate sa te mentii in forma?” (vezi info pe www.powerplate.ro ).
Va fi premiat cel mai original si personalizat raspuns!
Pentru a raspunde pe forum da click AICI.
Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 2 - 15 noiembrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 16 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Conditii de participare la concurs
  • participantii se prezinta din punct de vedere medical sanatosi (sa nu aiba probleme endocrinologice sau cardiologice);
  • participantii nu au nimic metalic in organism ( tija, bypass, pacemaker etc);
  • persoanele inscrise trebuie sa fie domiciliate in Bucuresti sau dispuse sa vina in capitala pe perioada sedintelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare