Fitness

# training online #online training # metode slabit #slabit

Online Training - cea mai noua si eficienta metoda de slabit

Te-ai intrebat vreodata cum ar fi sa iti propui sa slabesti si, de data aceasta, chiar sa te tii de program? Ori de cate ori decidem sa incepem o noua dieta de slabit, datorita obiceiurilor noastre de viata, stresului, oboselii si lipsei de tip, planurile pe care ni le-am propus sunt repede date uitarii. Dar, ce-ar fi sa fim in permanenta conectati la un antrenor care, fara a fi exagerat de pretentios si extrem de costisitor, ne insoteste pretutindeni, la orice ora din zi si din noapte, ne da sfaturi despre cum sa ne alimentam, ce exercitii fizice sa facem, ce suplimente nutritive sa folosim.

Ce solutie exista pentru a ne putea tine de o dieta de slabit?

Cea mai recenta, simpla si eficienta metoda dovedita pentru a putea ajunge la rezultate optime, in cel mai scurt timp posibil este Online Training-ul. Disponibil de relativ putin timp si in tara noastra prin Rainz Protocol, online training-ul este o metoda inovativa, pusa la dispozitie prin intermediul unei aplicatii mobile, care imbina sportul cu o dieta alimentara sanatoasa si echilibrata. Prin intermediul unui Antrenor Personal Online, care, contrar denumirii, este o persoana in carne si oase, vei reusi rapid sa scapi de kilogramele in plus sau sa dobandesti forma fizica dorita. Oferind asistenta online permanenta, prin intermediul unui telefon mobil, a unei conexiuni la internet, o aplicatie mobila si un cont personalizat vei ajunge la performanta de a parcurge programe de antrenament spectaculoase, cu eficienta maxima.

Cu ce avantaje vine aceasta noua metoda de slabit numita Online Training?

In primul rand programul este o metoda extrem de adaptabila timpului pe care il alegi pentru a-ti face antrenamentele, in sensul ca tu, in functie de timpul tau liber si de disponibilitatea ta, vei decide cand sa faci aceste antrenamente. Programul se poate face lejer chiar la tine acasa, atunci cand nu ai timp sa ajungi la sala. Asadar ai libertatea de a alege cand si unde sa iti faci exercitiile fizice necesare.

In al doilea rand, prin intermediul aplicatiei, vei beneficia in permanenta de un Antrenor Personal Profesionist, la tine acasa, in confortul locuintei tale. Datorita conexiunii permanente cu antrenorul tau, niciodata nu te vei simti singur sau descurajat, iar legatura ta cu instructorul tau va deveni in scurt timp un stil de viata, la care nu mai poti renunta. Pana la urma, sportul si o dieta sanatoasa nu sunt un mod de viata optional, ci o obligatie a noastra fata de noi insine.

In al treilea rand , datorita Rainz Protocol, vei beneficia de un program de antrenament personal si profesionist, prin care iti vei lucra toate grupele musculare si prin care poti alege acel tip de exercitii care se potrivesc cel mai bine intentiei tale fie de a slabi, fie de a dezvolta masa musculara. Suplimentele nutritive va pot fi de mare ajutor in acest sens.

In al patrulea, dar nu in ultimul rand, vei beneficia de pachete de servicii la costuri extrem de avantajoase. Intra si tu pe Rainz Academy si alege cel mai eficient pachet de servicii pentru a ajunge la forma sau greutatea visate.

Advertorial acasa.ro redactat si publicat de Agentia Edcora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare