Fitness

#sport #iarna #calorii #zapada #fitness

Moduri amuzante de a arde calorii de Sarbatori

Iarna este un moment perfect pentru a arde sute de calorii daca stii sa profiti de toate clipele si ocaziile bune. Slabitul nu trebuie sa insemne doar dieta alimentara si efort fizic intens.  Iata cateva moduri distractive de a slabi usor.


Joaca in zapada


Aduna-ti toti prietenii sau membrii familiei si incita-i pe toti la o bataie cu bulgari sau provoaca-i la o crearea unui om imens de zapada. O bataie cu zapada care dureaza  o ora iti va consuma mai bine de 320 de calorii, asa ca nu trebuie decat sa te bucuri de timpul petrecut alaturi de cei dragi si sa depui tot efortul pentru a... te distra.


De asemenea, conceperea unui om de zapada de marimea unui om, iti va consuma cel putin 200 de calorii.


Ski


O ora de ski iti va consuma pe putin 500 de calorii, asa ca mergi la munte, inchiriaza un echipament pentru cel putin o ora si bucura-te de momente frumoase, de aer curat si de pierderea greutatii fara prea mare efort.  Cu cat traseul este mai dificil, cu atat vei pierde mai multe calorii, iar daca te vei bucura de acest sport pentru mai multe zile,  vei fi in avantaj.


Patinaj


Patinajul, sportul preferat de foarte multi oameni in sezonul rece, te ajuta sa pierzi 445 de calorii intr-o singura ora. Ia-ti iubitul sau cea mai buna prietena, mergeti impreuna la un pationar si bucurati-va impreuna de o ora de distractie in care sa ardeti impreuna caloriile care nu iti dau pace.


Jogging


Joggingul in zapada este mult mai obositor si mai consumator de energie decat cel normal. Astfel, 20 de minute  de alergat prin zapada  iti va consuma cel putin 350 de calorii. Asigura-te ca ai un echipament potrivit pentru alergat prin zapada si ca mai ales incaltarile au o talpa moale, cauciucata, care sa nu iti permita sa aluneci.


Cumparaturi


Doua ore de plimbat prin magazine, te vor lasa fara mai bine de 260 de calorii. Ia-ti mama, sora sau cea mai buna prietena si mergeti impreuna intr-un mare complex comercial . Vizitati toate magazinele posibile, iar astfel veti impusca doi iepuri dintr-o lovitura: veti fi la curent cu ce se mai poarta, care sunt preturile, dar veti scapa si de un numar considerabil de calorii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare