Fitness

#specialisti masaj #masaj terapeutic #constanta #masaj

Masaj terapeutic in Constanta de la unul dintre cei mai buni specialisti in domeniu

Uneori, durerile de coloana si cele provocate de spondiloza devin insuportabile pentru multi dintre noi. Mergem la diversi medici, platim consultatii scumpe, facem analize detaliate, insa leacul este departe de a fi gasit. In plus, substantele chimice puternice din medicamente dau efecte adverse greu de suportat sau afecteaza alte organe. Daca sunteti din zona litoralului si cautati o alinare a durerilor provocate de hernia de disc sau de spondiloza, solutia poate fi pentru dumnevoastra un masaj terapeutic in Constanta.

Cea mai sigura alegere

Kinetoterapeutul Virgil Pruteanu este recunoscut pentru tehnica sa eficienta prin care ajuta multi pacienti sa isi reia viata normala de zi cu zi prin aplicarea unor tehnici de masaj terapeutic foarte eficiente. Virgil Pruteanu nu promite tratamente-minune prin care sa va scape de boli, ci ofera fiecarui pacient speranta si sanse bune de a se recupera dupa traume fizice sau de a calma mult durerile cronice pe care le indura.

Specializare

Kinetoterapeutul a urmat mai multe cursuri de specialitate, pe langa absolvirea studiilor de profil, avand drept de practica, recunoscut oficial, in masaj traditional thailandez (Nuad Bo Rarn), manipularea sistemului nervos – Mamalek si Qigong, Chiropractica Japoneza – Seitai si Medicina Japoneza Holistica – Amatsu Tatara. Cunostintele sale teoretice avansate si practica indelungata ii permit sa abordeze o gama larga de probleme ce necesita tratament kinetoterapeutic.

Virgil Pruteanu lucreaza in domeniul acupuncturii fara ace inca de la varsta de 15 ani. In aceasta bransa, kinetoterapeutul a deprins secretele meseriei in urma colaborarii cu maestrul chinez Lin Kai Ting. Fie in Constanta, fie in alte orase ale Romaniei sau in unele din strainatate, Virgil Pruteanu isi primeste pacientii cu drag si trateaza cu responsabilitate maxima fiecare caz in care este solicitat.

Numeroase colaborari cu sportivi de performanta

Rezultatele sale foarte bune in medicina sportiva l-au impus printre cei mai apreciati kinetoterapeuti din tara noastra. Kineteoterapeutul a lucrat pentru Lotul Olimpic de Haltere timp de cinci ani, perioada in care s-a confruntat cu numeroase provocari legate de forma fizica a sportivilor.

Virgil Pruteanu trateaza cu rezultate foarte bune probleme legate inclusiv de sarcina, disfunctiile motorii, durerile cronice de gat si spate. Gama afectiunilor tratate cu bine de el este completata de cele ce afecteaza sistemul nervos central, sistemul circulator si tesuturile conjuctive din intregul organism.

Afectiunile ce tin de latura psihica pun probleme tot mai multor persoane, in zilele noastre. Depresia face ravagii in randul populatiei, aceasta boala putand avea consecinte chiar dramatice daca nu este tratata in mod corespunzator. Virgil Pruteanu poate oferi solutii concrete si in aceasta privinta, poate trata cu succes atacurile de panica si, prin metodele sale atestate de masaj terapeutic, abordeaza cu succes tratamentul afectiunilor fizice, psihologice si emotionale.

Cum scapam de stres si ne recuperam energia

Virgil Pruteanu ii ajuta pe pacientii sai sa se elibereze inclusiv de stresul acumulat. Acest factor poate provoca numeroase afectiuni, inclusiv unele cronice, daca nu este luat in serios. Efectul benefic al tratamentului kinetoterapeutic unic in Romania, aplicat de Virgil Pruteanu da organismului uman energia necesara pentru a trece cu bine peste toate provocarile de care ne lovim zi de zi.

Nu trebuie sa ai neaparat o suferinta pentru a merge la kinetoterapeut. In general, oamenii cauta astfel de terapii cand vad ca tratamentul alopat, prescris de medici, nu este cea mai buna solutie pentru ei. Virgil Pruteanu recomanda terapia sa complementara anti-stres si celor care vor sa se mentina intr-o forma fizica si psihica buna. Dupa cum stim, este mai important sa previi decat sa tratezi, aceste fiind si sfatul pe care specialistul il ofera tuturor oamenilor care au sau nu nevoie de kinetoterapie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului