Fitness

#cea mai mare ora de sport din Romania #miscarea face bine #fitness

Iubitorii de miscare in aer, asteptati la „Cea mai mare ora de sport” din Romania. Intrarea, gratuita!

Parcul Tineretului din Bucuresti va fi gazda celei de-a saptea editii a Celei mai mari ore de sport, eveniment parte a campaniei nationale ”Miscarea face bine”.

 Anul acesta, Cea mai mare ora de sport ofera si mai multe experiente noi pentru iubitorii miscarii în aer liber sau pentru cei care doresc sa descopere beneficiile ei. Steel Programs, Kick Box, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Kangoo Jumps, Super Jump, Pole Dancing si Street Dance sunt doar cateva dintre clasele pe care instructori nationali si internationali le vor sustine în timpul celor 12 ore pline de activitati, voie buna si energie. 

Cea mai mare ora de sport este despre scoaterea miscarii din registrul exceptionalitatii. Sportul si educatia fizica nu sunt destinate persoanelor excentrice sau doar celor cu abilitati fizice iesite din comun. Evenimentul sutinut de Telekom Romania este despre a fi constient de tot ceea ce corpul tau poate face, despre a trai sanatos si, mai ales, despre a fi împreuna cu ceilalti”, a declarat Ruxandra Voda, Director Comunicare

Cea mai ora de sport îsi va deschide portile la 9 dimineata si, timp de 12 ore, va oferi:

  • Clase de fitness cu unii dintre cei mai buni traineri din ţara şi de peste hotare: Kick Box, Steel Programs, Kangoo Jumps, Fight Klub Khai Bo, Functional Training, Crossfit, Boot Camp, Super Jump, Pole Dancing, Street Dance;

  • stafeta de alergare pe 100m timp de 12 ore, eveniment 100% caritabil;

  • FreeWheel, fotbal, handbal si tenis de masa.

Cea mai mare ora de sport – clase de fitness

Pe parcursul celor 12 ore vor functiona si clase de cycling (biciclete stationare), antrenamente functionale, analize posturale si screening-uri de depistare a sindromului de moarte subita cardiaca oferite de BTL Romania, singurii din lume ce detin echipamente specializate.

De asemenea, reprezentantii de la Crucea Rosie Romana vor face demonstratii de resuscitare pe manechine adult, copil si bebelus, vor oferi sfaturi despre acordarea primului ajutor si vor masura tensiunea arteriala persoanelor interesate.  

Intrarea la toate aceste activitati este gratuita. În plus, participantii la clase pot castiga si numeroase premii sportive, suplimente nutritive si alte cadouri oferite de partenerii evenimentului.

Programul complet este afisat pe miscareafacebine.ro/clase, platforma de informare a campaniei.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/1868244280167660/

Cea mai mare stafeta de alergare pe 100m in 12 ore

Dupa succesul înregistrat anul trecut, unde unde 926 de alergatori de toate varstele au contribuit la obtinerea unui nou record mondial pentru “Cei mai mulţi oameni care au alergat 100 de metri într-o ştafeta de 12 ore (outdoor)”, omologat de World Record Academy, anul acesta organizatorii si-au propus sa doboare recordul din 2016.

Astfel, în cadrul caravanei ”Miscarea face bine” din 17 iunie sunt asteptate sa alerge si sa isi testeze limitele pe distanta de 100m viteza peste 1000 de persoane. Fluierul va anunta startul la ora 9:00 si tot fluierul va suna finish-ul la ora 21:00.

In stafeta se poate înscrie oricine, indiferent de varsta (varsta minima recomandata este 14 ani). Cursa va fi una cronometrata cu cipuri electronice, iar fiecare participant va primi un kit de concurs alcatuit din tricoul oficial si din numarul de concurs. Înscrierile vor fi facute doar la fata locului.


Mai mult, pentru fiecare participant care se va înscrie si va alerga 100m, Fundatia Telekom Romania va dona 1 Euro catre cauza caritabila a evenimentului. Anul acesta, Fundatia Telekom Romania, în parteneriat cu Crucea Rosie, a ales sa sustina persoanele fara venituri (batrani, familii cu multi copii, persoane cu dizabilitati) din judetul Giurgiu.


Totodata, participantii vor putea juca fotbal, handbal sau tenis de masa în zonele special amenajate. Vor fi invitati de catre partenerii FreeWheel la un drive test cu hoverboard-ul. Vor fi organizate mici concursuri, iar cei mai buni vor fi rasplatiti cu premii sportive.

Cea mai mare ora de sport este un festival de sport si de sanatate, parte a campaniei ”Miscarea face bine”, powered by Dolce Sport si pus în scena de SmartAtletic şi de GetFit.

Partenerii evenimentului sunt: BTL Romania, Aqua Carpatica, Crucea Rosie Romana, Zen Sushi Take Away Tineretului, Golden Beauty, Fundatia Dr. Leventer pentru Sanatatea Pielii, Avene (creme de protectie solara), VIWA Romania (Ape cu vitamine), si SKIN.

Mai multe detalii despre programul complet al evenimentului de la Bucuresti sunt disponibile pe miscareafacebine.ro.

Dupa Bucuresti, al doilea eveniment “Cea mai mare ora de sport” din cadrul editiei din acest an va avea loc la Brasov, pe 8 iulie, iar cel de-al treilea la Mamaia, pe 29 iulie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Vedeta lunii septembrie: anghinarea. De ce merita cumparata?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului