Fitness

#wellness #miscare fizica #slabit #silueta #corp #sport

Indrazneste sa ai corpul mult visat!

Niciodata nu este prea tarziu pentru a avea corpul mult visat! TOT ce trebuie sa faci este sa ai curajul sa incerci. Odata ce ai inceput sa faci miscare si ai optat pentru sportul potrivit, nu-ti mai ramane decat sa perseverezi. Vei uita de hainele largi menite sa-ti acopere grasimea acumulata in zona taliei si te vei mandri cu noul tau look.

Clubul Body Art Wellness din cadrul hotelului „Rin Grand Hotel” din Bucuresti a strans intr-un singur loc toate activitatile menite sa inlature stresul, oboseala si kilogramele in plus: piscina, aerobic, fitness, sauna, spinning si masaj.

Alege sportul care ti se potriveste, apeland la ajutorul specialistilor pregatiti in domeniul care te intereseaza: infrumusetare, relaxare sau tratament. In orice caz, indiferent pentru ce varianta optezi, prin serviciile oferite de club uiti de stresul cotidian, statul in fata computerului, televizor, treburi casnice si cumparaturi.

Oferta de toamna, pentru toate buzunarele

Pentru a te ajuta in lupta kilogramelor in plus, Body Art Wellness Club, singurul club din Bucuresti deschis 24 h din 24, ti-a pregatit in aceasta toamna un pachet promotional special: preturi promotionale la abonamentele de 3, 6 si 12 luni si bonus - gratuitati si reduceri - de pana la 50 % la tratamentul corporal Alpha Body Contur.

De asemenea, poti slabi distrandu-te la maximum cu un program special din cadrul activitatilor clubului, clasa Kangoo Jumps, in fiecare miercuri de la ora 18:00. Este vorba despre o ora de miscare inedita si amuzanta, de lucru intensiv al muschilor fesieri, coapse si abdomen, care reuseste sa te tina cu zambetul pe buze pe toata durata ei si te ajuta sa arzi intre 800 si 1000 de calorii pe parcursul unei singure sedinte.

Afla mai multe detalii si fii la curent cu ultimele noutati pe www. body-art.ro sau la numarul de telefon: 0731.111.113!

 CONCURS: Castiga un voucher in valoare de 35 de euro la Body Art Wellness Club!

Sanatate.acasa.ro impreuna cu Rin Grand Hotel te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher in valoare de 35 de euro la Body Art Wellness!” Daca iti doresti un corp frumos si vrei sa scapi de kilogramele in plus, ai sansa acum in cadrul Body Art Wellness Club. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce clase de aerobic va plac mai mult si se regasesc sau nu in programa Body Art Wellness Club?”.

Vor fi premiate cel mai originale si personalizate doua raspunsuri!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 29 octombrie - 12 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati, in data de 13 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare