Fitness

#antrenament #sportiv #corp #osteoporoza #fitness

Efectele benefice ale echipamentelor Power Plate

Indiferent de varsta, stil de viata sau conditie fizica , orice persoana poate recurge la Power Plate pentru a avea un trup frumos si sanatos. Power Plate este un echipament pe baza de acceleratie care a deschis o noua dimensiune in lumea solutiilor pentru intretinerea corporala.

Power Plate este un aparat care iti asigura mentinerea conditiei fizice fara sa depui un efort foarte mare, te ajuta sa-ti revii mai usor dupa o eventuala accidentare, sa-ti imbunatatesti rezultatele sportive in cazul in care esti sportiv de performanta, sa tratezi diferite tipuri de afectiuni etc. Insa, pentru a explica beneficiile folosirii echipamentelor Power Plate stau dovada marturiile numarului mare de utilizatori.

Iata cateva dintre beneficiile folosirii aparatelor Power Plate:

Inlocuitorul salii de fitness

Aparatul Power Plate reprezinta o buna alternativa pentru persoanele care au un stil de viata activ , dar nu au timp pentru antrenamente de durata. Gratie acceleratiei ( Acceleration Training), aparatele Power Plate ofera un numar important de beneficii care sunt de ajutor in atingerea mai usoara a obiectivelor propuse.

Persoanele care obisnuiesc sa practice fitness-ul au avantajul cu ajutorul echipamentelor Power Plate sa-si imbunatateasca circulatia sangvina, sa-si creasca forta musculara si flexibilitatea, sa dobandeasca o mai buna stabilitate etc.

Performanta pentru sportivi

Sportivii de perfomanta, care cauta mereu moduri mai bune si mai eficiente de antrenament, au acum un ajutor de nadeje in echipamentul Power Plate. Acest tip de aparate imbunatateste rezultatele obtinute in urma antrenamentului conventional, mareste viteza de reactie si scurteaza timpul de recuperare.

In afara de a fi un instrument ideal de preventie, aparatele Power Plate sunt mijloace excelente de maximizare continua a performantei. Exercitiile din cadrul antrenamentelor pe baza acceleratiei ( Acceleration Training) sunt concepute, atat ca mod alternativ de antrenament cat si ca mod suplimentar.

Cum vibratiile stimuleaza fibrele musculare "fast twitch", atletii care utilizeaza Power Plate, de-a lungul timpului experimenteaza o crestere semnificativa in forta, miscare, rezistenta musculara si peste toate acestea dezvolta agilitate ridicata.

Incalzire fizica inainte de a juca golf

Incalzirea de numai cinci minute , prin utilizarea Power Plate inaintea jocului de golf, contribuie la flexibilitatea corpului. Aceste eforturi se pot traduce in imbunatatirea razei miscarii, o postura mai buna, marirea fortei si recuperare rapida dupa partida.

Tratament pentru osteoporoza si artrita

Aplicatiile biomecanice ale antrenamentului pe baza de acceleratie folosite de Power Plate sunt acceptate in domeniul medical pentru prevenirea si tratarea diferitelor tipuri de afectiuni. Power Plate permite persoanelor cu osteoporoza, artrita, diferite tipuri de scleroza si Parkinson, sa execute diverse miscari in functie de capacitatea lor fizica, contribuind benefic in procesul de recuperare.

Relaxare

Power Plate are un rol important si in ceea ce priveste relaxarea trupului. Cu ajutorul aparatelor, persoana in cauza poate face exercitii care lucreaza pasiv muschii corpului, ceea ce favorizeaza scaderea nivelului de cortizol si cresterea nivelului de serotonina („hormonul fericirii”).

 Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!

 

Sanatate.acasa.ro impreuna cu Power Plate te invita sa participi la concursul: „Castiga 10 sedinte Power Plate de stretching si tonifiere!”. Daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus si de celulita, ai sansa acum cu ajutorul echipamentului Power Plate. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!

Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Care crezi ca sunt beneficiile pentru sanatate, utilizand aparatele Power Plate?” (vezi info pe www.powerplate.ro ). Va fi premiat cel mai original si personalizat raspuns!

Pentru a raspunde pe forum da click AICI.

Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.

Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!

Concursul se desfasoara in perioada 1-15 octombrie. Castigatorul va fi anuntat, in data de 16 octombrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail. Nu mai e valabil articolul.

 Conditii de participare la concurs
  • participantii se prezinta din punct de vedere medical sanatosi (sa nu aiba probleme endocrinologice sau cardiologice);
  • participantii nu au nimic metalic in organism ( tija, bypass, pacemaker etc);
  • persoanele inscrise trebuie sa fie domiciliate in Bucuresti sau dispuse sa vina in capitala pe perioada sedintelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare