Fitness

#concediu #kilograme in plus #efort fizic #slabit concediu

Cum sa tii kilogramele in plus la distanta, cand esti in concediu

Te pregatesti luni bune pentru a arata impecabil in costum de baie, iar in vacanta uiti cu totul de dieta si de stilul tau de viata sanatos? Chiar daca este firesc sa te rasfeti in concediu, afla ca poti tine kilogramele la distanta si in zilele de relaxare, in moduri cat se poate de placute! Iata cateva trucuri de care trebuie sa tii cont!

Descopera misterele orasului pe jos sau pe bicicleta

Vizitezi un oras superb in aceasta vacanta? Perfect, atunci ai prilejul pentru a face miscare si a-ti mentine silueta chiar si in concediu! Tot ce trebuie sa faci este sa te plimbi cat mai mult pe jos sau, daca ai posibilitatea, sa explorezi orasul pe bicicleta.

In acest fel, nu doar ca ai sansa de a admira pe indelete toate atractiile turistice, dar te asiguri si ca tii kilogramele la distanta, chiar daca iti permiti sa te delectezi cu preparate delicioase din bucataria locala.

Profita de facilitatile hotelului

O multime de hoteluri din tara si din strainatate iti pun la dispozitie sali de fitness, piscine exterioare si interioare, spa-uri etc. De ce nu ai profita de existenta lor cat esti in concediu? Chit ca o buna parte din timpul tau va fi dedicata altor activitati, dimineata devreme, spre exemplu, cat inca familia ta doarme, sau dupa-amiaza, cand toti isi fac siesta, profita de o sesiune viguroasa de masaj, de o sedinta la sauna sau de o ora petrecuta in sala de fitness.

Intreaga experienta iti va oferi energie pentru restul zilei si iti va da si o stare de bine stiind ca ai depus eforturile necesare pentru a evita acumularea kilogramelor nedorite!

Testeaza activitati inedite la malul marii

Daca vacanta te-a purtat anul acesta la malul unui ocean, profita de ocazie pentru a bifa o serie de activitati inedite care iti vor crea amintiri de neuitat si te vor ajuta sa te mentii si in forma. Scufundarile si schiul nautic sunt doua optiuni grozave, completate de alte activitati mai putin iesite din comun, precum inotul, voleiul si joggingul pe plaja, la primele ore ale zilei.

Sursa foto: trainbodyandmind.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare