Fitness

#fit #antrenament fitness

Cum poti sa fii fit, chiar la birou

De cele mai multe ori, scuza pentru care nu reusim sa ajungem la sala suficient de des este ca nu avem timp. Petrecem prea multe ore la birou, prea multe ore in trafic ca sa mai avem timp sa ajungem si la sala, dar de fapt avem prea putin timp sa ne mentinem sanatosi. De la aceasta idee a pornit si una dintre cele mai cunoscute retele de health&fitness din Romania, care dezvolta acest concept inclusiv sau chiar mai ales in zonele de birouri. 

Între anii 2013 - 2018, veniturile din sănătate și fitness din Europa de Est au crescut cu 28%, potrivit ultimelor date Statista. Această tendință ascendentă, pe un continent puternic dominat de Occident în ceea ce privește dezvoltarea programelor de health, wellness & fitness, arată că Europa de Est se află pe drumul cel bun și că soluțiile apărute pe piață au început să-și valorifice potențialul.  

Pentru anul 2019, World Class anunță deschiderea celui de-al 35-lea club de health&fitness, World Class Expo Park, într-un nou campus de birouri care va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019 pe Bulevardul Expoziției, București. Locația a fost aleasă strategic pentru a fi mai aproape de un număr mare de români care lucrează sau locuiesc în zonă și a transforma World Class în al treilea cel mai important loc din viața lor, după familie și serviciu. Clubul va fi încadrat în categoria Bronz, va acoperi o zonă generoasă de 1.480 de metri pătrați și va include o zonă de antrenament funcțional, un studio de aerobic, un studio de cycling și săli pentru clase de group fitness. Clubul va fi echipat cu cele mai recente și mai performante echipamente de fitness și va avea o echipă puternică de instructori dedicați și antrenori personali.

Cu această inaugurare, World Class acoperă o zonă în care nu avea o prezență puternică, având astfel oportunitatea de a se apropia mai mult de români, pentru a întări mișcarea #BeHealthy și pentru a oferi tuturor posibilitatea de a se bucura de beneficiile unei vieți active. Lansată la Festivalul #BeHealthy powered by World Class, mișcarea #BeHealthy își propune să creeze o comunitate puternică în jurul beneficiilor vieții active și sănătoase.

"În conformitate cu strategia noastră de a extinde rețeaua World Class în zone cu trafic intens, în apropierea casei și a locului de muncă al românilor pentru a le oferi și mai multe oportunități de health&fitness, vom inaugura o nouă locație în Expo Business Park. Este un nou pas în misiunea noastră de a educa, inspira și influența România asupra unui stil de viață sănătos, prin deschiderea de noi centre în zonele urbane, dezvoltând programe de antrenament originale și accesibile, prin intermediul experților noștri în health&fitness. Ne-am asumat rolul de a furniza cele mai calitative și performante servicii de health&fitness, de a stabili noi tendințe în domeniu și de a dezvolta o comunitate puternică în jurul mișcării #BeHealthy pentru mai multă mișcare", a declarat Kent Orrgren CEO World Class România.

 

Cel de-al 35-lea club al rețelei de health&fitness World Class devine o nouă oportunitate de a fi mai aproape de tot mai mulți români și de a-i atrage către un stil de viață activ și sănătos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Gustari sanatoase pe care le putem da copiilor la scoala

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare