Fitness

#aparate fitness #fitness

Cele mai utile aparate de fitness pentru acasa

Vrei sa ai parte de o mica sala de forta chiar la tine acasa? Atunci este necesar sa iti cumperi cele mai calitative aparate fitness. Cu ajutorul lor te vei putea antrena in fiecare zi si vei reusi sa ai musculatura pe care o doresti.

Daca sala de forta nu este pentru tine atunci cumpara toata aparatura necesara si vei reusi sa arati perfect.

Aparatele necesare la tine acasa

Banda de alergare

Banda de alergare este o alegere inspirata atat pentru exercitii cardio cat si pentru anduranta. Tu esti propriul tau antrenor si tu iti poti seta viteza si anduranta. O banda de alergat este un produs care nu trebuie sa lipseasca din locuinta ta.

Te poti antrena in fiecare zi si vei putea vedea progresele pe care le faci in cel mai scurt timp posibil. Ultizarea benzii de alergat imbunatateste functionarea plamanilor si a sistemului circulator. In plus ajuta la pierderea grasimilor si la intarirea musculaturii.

Bicicleta

Bicicletele se impart in trei categroii si anume: spinning, eliptice si biciclete pentru fitness.Toate aceste modele ajuta la imbunatatirea functionarii inimii si contribuie la reglarea respiratiei.

Bicicletele de tip spinning sunt recomandate persoanelor care vor sa isi mentina corpul in forma.  Acest tip de bicicleta iti va lucra si tonifia grupele de muschi aflate in partea inferioara a corpului.

Bicicletele fitness sunt destinate celor care isi doresc sa piarda din greutate. Pe langa asta ajuta la tonifierea muschilor fesieri dar si a picioarelor.

Bicicleta eliptica este perfecta pentru tonifierea musculaturii dar si pentru pierderea in greutate.  Ajuta atat la modelarea muschilor din partea superioara a corpului cat si din partea inferioara.

Aparat pentru abdomene

Daca vrei sa iti tonifici abdomenul atunci trebuie sa lucrezi musculatura abdominala. Daca vei utiliza acest aparat vei reusi sa obtii abdomenul mult visat.

Aparat de vaslit

Aparatul de vaslit te ajuta sa arzi calorii la nivel  olimpic. Iti ofera cele mai bune beneficii la nivel cardiac si respirator. In plus acest aparat ajuta la tonifierea si intretinerea tuturor grupelor de muschi.

Gantere

Ganterele sunt produse care te vor ajuta sa iti tonifiezi musculatura in partea de sus a corpului.  Acestea te vor ajuta sa iti intaresti muschii bratelor, a pieptului dar si a spatelui. Daca le vei folosi in mod constant atunci vei reusi sa ai corpul mult mai bine dezvoltat.

Stepper

Stepper-ul este un aparat micut care iti ofera numeroase beneficii. Il poti folosi in mod constant daca vrei sa pierzi in greutate. In ceea ce priveste sanatatea vei putea reduce riscul de aparitie a unor boli de inima.

Toate aceste aparate sunt perfecte pentru persoanele care isi doresc sa arate mai bine dar care nu au suficient de mult timp la dispozitie pentru a merge la sala de forta. In momentul in care te vei antrena in intimitatea locuintei tale vei reusi sa arati perfect si tu vei fi cea care isi organizeaza timpul de antrenament. Te poti antrena dimineata la prima ora sau pe timpul serii.

O mica sala de forta la tine acasa este mai mult decat perfecta pentru a te simti bine in pielea ta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare