Fitness

#relaxare #miscare #fitness

Castiga un voucher in valoare de 35 de euro la Body Art Wellness!

Stresul, poluarea si sedentarismul sunt factori nocivi pentru organism, care iti slabesc sistemul imunitar. Intr-un sezon in care virozele respiratorii sunt afectiuni extrem de des intalnite, corpul tau trebuie sa fie puternic pentru a rezista. Ofera-ti o clipa de relaxare si energizare intr-un loc special creat pentru a-ti aduce buna dispozitie.
Sanatate.acasa.ro
impreuna cu Rin Grand hotel te invita sa participi la concursul: „Castiga un voucher in valoare de 35 de euro la Body Art Wellness!” Daca iti doresti un corp frumos si vrei sa scapi de kilogramele in plus, ai sansa acum in cadrul Body Art wellness Club. Nu mai astepta si fa primul pas... participand la concurs!
Pentru a putea concura trebuie sa raspunzi la intrebarea adresata pe forum.acasa.ro: „Ce clase de aerobic va plac mai mult si se regasesc sau nu in programa Body Art Wellness Club?”.
Vor fi premiate cele mai originale si personalizate trei raspunsuri!
Pentru a raspunde pe forum da click AICI.
Nu uita ca pentru a comenta pe forum acasa.ro trebuie sa iti creezi cont pe acasa.ro. In cazul in care nu ai deja, poti sa te inregistrezi AICI.
Important! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale - corecte!
Concursul se desfasoara in perioada 16-29 noiembrie. Castigatorii vor fi anuntati, in data de 30 noiembrie, atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog: Cea de-a patra stare de agregare a materiei, in sprijinul esteticii

Expertul Acasa.ro, dr Manuela Ravescu – medic dermatolog

Pune o intrebare