Fitness

#fitness #aparate de fitness #carrefour #miscare fizica #sport

Aparate de fitness pentru acasa

Felul in care aratam s-a transformat in zilele noastre intr-o dorinta acerba pentru foarte multe persoane, care au creat din acest lucru un adevarat stil de viata . Daca timpul insa nu iti permite sa mergi periodic la un salon de remodelare corporala, ai posibilitatea sa faci tipul de miscare fizica preferata chiar acasa la tine.

In functie de rezultatele pe care ti le doresti – tonifierea musculaturii gambelor, a abdomenului, a bratelor etc – trebuie sa iti procuri si aparatul potrivit, de care te poti bucura chiar in propria casa. De asemenea, criteriile de selectie trebuie sa se faca si in functie de confortul si securitatea pe care ti-o ofera un astfel de aparat.

O mare parte dintre ele se pot regla in diferite moduri fapt ce iti permite multiplicarea si diversificarea exercitiilor. Asadar, iata cateva aparate de fitness , de care ai nevoie pentru a te mentine intr-o forma excelenta la tine acasa:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului