Fitness

#sport #exercitii fizice #slabire #aparate cardio # aparate cardio acasa

Aparate cardio pe care le poti folosi acasa

Daca vrei sa incepi un program zilnic de exercitii fizice, insa nu vrei sa cheltui bani pe abonamentele la sala de sport , poti incerca aparatele cardio pentru acasa. Pentru astfel de aparate ai nevoie de un buget generos, insa vei putea practica diverse sporturi la tine acasa, de cate ori vrei. In acest fel vei fi mereu in forma, vei slabi mult mai usor si vei avea un corp tonifiat si viguros.
 

Banda de alergat


Activitatea fizica regulata scade riscul de afectiuni cardiovasculare . Banda de alergat reprezinta una dintre cele mai bune modalitati de a te mentine in forma acasa. Banda de alergat este foarte eficienta atunci cand vine vorba de arderea grasimilor.

Alergatul sau mersul pe banda sunt exercitii fizice recomandate in special persoanelor care sufera de anumite afectiuni si care nu pot sustine activitati fizice intense.

Acest aparat este potrivit si pentru femeile insarcinate, care vor sa se mentina in forma si sa aiba un corp tonifiat.
 

Aparate eliptice


Cu ajutorul aparetelor eliptice vei lucra atat partea inferioara a corpului, cat si partea superioara. Aparatele eliptice pot fi folosite si de persoanele care se recupereaza in urma unor accidente.

Aceste aparate sunt potrivite si pentru persoanele care au dureri de spate sau de articulatii. Folosirea pe termen lung a acestor aparate previne aparitia afectiunilor cardiovasculare si intareste muschiul cardiac.

Majoritatea aparatelor eliptice sunt usor de folosit, atat de catre incepatori, cat si de cei care realizeaza exercitii cu un grad mai mare de dificultate.
 

bicicleta medicinala


Exercitiile realizate cu ajutorul bicicletei medicinale previn durerile de spate. Mersul pe bicicleta medicinala ajuta si la tonifierea muschilor picioarelor. Cu ajutorul acestui aparat caloriile sunt arse mult mai rapid, iar corpul este tonifiat in intregime.

Foarte multe biciclete medicinale vin la pachet cu programe speciale, care contorizeaza pulsul cardiac si ajusteaza intensitatea exercitiilor.
 

Aparate de forta


Aparatele de forta care imita barcile cu vasle sunt foarte utile in arderea intensa a grasimilor. Aceste aparate lucreaza mai multe categorii de muschi, atat din partea superioara a caorpului, cat si din parte inferioara.

Aceste tipuri de exercitii sunt potrivite si pentru persoanele incepatoare, care vor insa sa aiba un corp tonifiat. Datorita arderilor intense, vei petrece mai putin timp in realizarea exercitiilor fizice.
 

Stepere


Steperele cu mai multe trepte imita mersul pe o scara. Acest tip de exercitii are numeroase beneficii si mentin o pozitie corecta a corpului.

Aceste aparate ajuta la tonifierea muschilor fesieri si ai picioarelor. Cele mai multe astfel de aparate au un monitor care contorizeaza ritmul cardiac si numarul de trepte urcate. Acest monitor permite si personalizarea programului de exercitii.
 

Mini trambulina


Mini trambulinele sunt eficiente pentru mentinerea echilibrului. Ajuta la mentinerea unei pozitii corecte a corpului si sunt eficiente pentu antrenamentul picioarelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Feniculul previne cancerul. Descopera-i toate beneficiile!

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului