Fitness

#cum sa slabesti #pilates # miscari pilates

7 miscari de Pilates care iti vor transforma complet trupul!

Cea mai eficienta metoda prin care iti poti tonifia abdomenul, soldurile, talia si coapsele este practicarea exercitiilor Pilates. Asa cum insusi Joseph Pilates a spus, dupa 10 sedinte te vei simti mai bine, dupa 20 de sedinte vei arata mai bine, iar dupa 30 de sedinte vei avea un nou corp.

Fa aceste miscari de 3-4 ori pe saptamana si vei avea un corp de invidiat in cel mai scurt timp.

Cele 100 de repetitii

Intinde-te pe spate si ridica-ti picioarele la un unghi de 45 de grade de pe podea in timp ce iti ridici capul, gatul si umerii. Fa miscari puternice in sus si in jos cu mainile de 5 ori in timp ce inspiri si de 5 ori in timp ce expiri. Fa 100 de repetitii.

Cercuri cu un singur picior

Intinde-te pe spate si ridica piciorul drept si tine-ti corpul nemiscat in timp ce faci 8 rotatii cu piciorul drept in sensul acelor de ceasornic si 8 in sensul opus acelor de ceasornic. Repeta cu piciorul stang.

Intinderi cu un singur picior

Incepe prin a te intinde pe spate. Ridica-ti capul, gatul si umerii apoi ridica piciorul stang in aer si trage de el cu ambele maini, de doua ori, in timp ce iti intinzi piciorul drept, apoi schimba si trage de piciorul drept. Continua sa schimbi picioarele facand 8 repetari.

Intindere cu ambele picioare

Trage-ti genunchii la piept si ridica-ti capul si umerii de pe podea. Intinde bratele deasupra capului si picioarele intinde-le in fata la un unghi de 45 de grade. Apoi roteste-ti mainile facand un cerc complet de 360 de grade si adu-ti iar genunchii la piept. Repeta de 8 ori.

Cercuri mici cu picioarele

Intinde-te pe o parte cu picioarele usor in fata soldurilor. Ridica piciorul de deasupra cativa centimetri, intinde degetele catre tavan si fa cu piciorul cercuri mici, 8 in fata si o in spate. Ai grij sa iti tii corpul fix pe toata durata exercitiului. Repeta pe partea cealalta.

Lovituri laterale

Intinde-te pe o parte cu piicoarele usor in fata soldurilor, ca in exercitul trecut. Indreapta-ti degetele catre tavan si ridica si coboara piciorul drept de 8 ori fara ca soldurile sa ti se balanseze. Tine-ti restul corpului incordat tot timpul . Repeta cu partea stanga.

Lebada

Intinde-te pe fata cu mainile pe langa corp. Ridica-ti trunchiul si picioarele de pe podea in timp ce iti intinzi mainile in fata si le ridici usor Revino la pozitia de inceput. Repeta de 3-5 ori.

Combina aceste exercitii eficiente cu o dieta echilibrata si vei vedea cum ti se tranforma corpul asa cum ti-ai dorit.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului