Fitness

#exercitii bust #sani

7 exercitii pentru un bust perfect

Orice femeie viseaza la un bust ferm, cu forme frumoase, care sa atraga privirile barbatilor. E bine de stiut ca un astfel de bust nu se obtine neaparat cu ajutorul bisturiului. Exista si tehnici simple si ieftine care te pot ajuta sa ai sani perfecti.

Multe femei se plang ca dupa sarcina sau dupa o cura se slabire ceva mai drastica bustul lor nu mai arata foarte bine, sanii sau lasat si nu mai sunt la fel de fermi.

Editorii Bright Side au cerut sfatul specialistilor si au obtinut un set de exercitii care garanteaza bustul ideal.

Exercitiul nr. 1

Strange pumnul si fixeaza-l sub barbie. Impinga barbia in pumn timp de 5 secunde, apoi relaxeaza-te. Repeta acest exercitiu de doua-trei ori.

Exercitiul nr. 2

Apropie palmele ca si cum ai vrea sa aplauzi. Apasa-le una pe cealalta cu toata forta, pentru a-ti incorda muschii pectorali. Asigura-te ca iti mentii spatele drept in timpul exercitiului.

 

Exercitiul nr. 3

Flotarile te pot ajuta sa iti consolidezi muschii pectorali. Daca n-ai mai facut pana acum flotari, incepi stand sprijinita in genunchi si nu pe varful degetelor sau in timp ce te odihnesti pe un scaun sau pe o canapea. Aseaza-ti bratele cat mai indepartate, cat poti de tare, si apropie-ti picioarele. Cand iti apleci corpul spre sol, misca usor coatele in lateral. Efectueaza 3 seturi de 12-15 flotari.

Exercitiul nr. 4

Intinde-te cu fata in jos, indoaie genunchii si apuca-ti gleznele. Ramai in aceasta pozitie timp de 20 de secunde, apoi fa o pauza de 10 secunde. Repeta exercitiul de 3 ori.

Exercitiul nr. 5

Stai la o distanta de jumatate de metru fata de un perete, intinde-ti bratele in fata si incepe sa impingi in perete cu pumnii. Vei simti cum sunt pus in miscare muschii pectorali. Apasa timp de 20 de secunde, apoi relaxeaza-te 10 secunde. Repeta de 3 ori.

Exercitiul nr. 6

Stand pe o banca, pe o minge de fitness sau pe podea, tine gantere in fiecare mana la nivelul sanilor, apoi ridica-le si coboara-le in mod repetat, de cate 8 ori. Ganterele ar trebui sa cantareasca suficient pentru a face exercitiul destul de dificil. Efectueaza cate 3 seturi.

Exercitiul nr. 7

Acest exercitiu iti va intinde muschii si te va ajuta sa ii dai bustului o forma frumoasa. Ia ganterele si din pozitia drept cu picioarele usor desfacute apleaca-te inainte cu mainile intinse in lateral. Cand iti inclini trunchiul inainte indoaie usor si genunchii. Cand inspiri, ridica bratele in lateral. Antebratele ar trebui sa fie paralele cu solul. Realizeaza doua seturi de cate 12 exercitii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Sfecla rosie, aliat de nadejde in curele de slabit

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului