Fitness

#exercitii #calorii #fitness #slabit #ardere calorii

5 exercitii usor de facut in casa care ard cele mai multe calorii

Nu ai timp sa te duci la sala, dar vrei sa te mentii in forma sau chiar sa slabesti? Incearca aceste exercitii usor de facut in casa care te ajuta sa arzi multe calorii.

Ca sa te mentii in forma si chiar ca sa slabesti nu trebuie neaparat sa platesti sume exorbitante pe abonamente la sala si sa consumi multe ore din timpul tau liber lucrand la aparate sofisticate. Pot sa obtii rezultate similare si daca faci sport acasa.

Iata cinci seturi de exercitii simple, tip sarituri, numai bune de facut in casa, care iti accelereaza metabolismul si ard, implicit, multe calorii, oferindu-ti totodata un tonus mai mult musculaturii!

1. Sarituri clasice

In picioare, cu bratele si picioarele lipite, incepe sa sari departandu-ti picioarele in timp ce-ti ridici bratele la verticala, deasupra capului. Executa acest exercitiu de trei ori, timp de un minut, cu cate 15 secunde pauza intre cele trei serii.

Continuarea si poze pe Lyla

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Adevarul despre MURATURI

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului