Financiar

# inchiriere spatiu #spatiu industrial

Vrei sa inchiriezi un spatiu industrial? Iata trei lucruri de care trebuie sa tii cont

Daca sunteti in cautarea unei hale industriale de inchiriat in scopuri de depozitare sau distributie, sunteti pe cale sa luati o decizie inspirata. Aproape fiecare produs care este fabricat in tara, exportat dincolo de granite sau importat din alte tari ajunge intr-un depozit la un moment dat.

Exista atat de multi oameni care au nevoie de spatii de depozitare si distributie, incat capacitatea comerciala de depozitare a crescut considerabil in ultimii ani.

Avand in vedere ca cererea de hale industriale este atat de mare, gasirea uneia potrivite poate fi un lucru dificil. Totusi, asta nu ar trebui sa te impiedice sa fii selectiv si sa gasesti exact ceea ce ai nevoie. In timp ce determinati nevoile legate de spatiu, cand cautati spatii industriale de inchiriat trebuie sa luati in considerare urmatorii factori pentru a va asigura ca spatiul industrial ales este perfect pentru dvs.:

1. Suprafata

Numarul unu la care trebuie sa va ganditi este suprafata spatiului industrial. Cat de mare trebuie sa fie spatiul pentru a putea depozita produsele pe care le distribuiti sau produceti? Este posibil sa stivuiti marfa? Si daca nu aveti acces la stivuitoare, de cat spatiu veti avea nevoie pentru a stoca totul la indemana si la nivelul solului?

O alt lucru important legat de suprafata este sa stiti daca puteti inchiria mai mult spatiu de la proprietar in caz ca doriti sa extindeti afacerea in viitorul apropiat.

De asemenea, veti dori sa verificati modul in care proprietarul calculeaza chiria in functie de suprafata.

2. Accesibilitate

O alta consideratie esentiala este accesibilitatea spatiului industrial. Luati in calcul ca parcarea dvs. ar urma sa gazduiasca masini mari, TIR-uri, si chiar daca sunteti o companie mica, este posibil sa nu lucrati cu companii de transport care vor trimite masini mari sa transporte marfurile.

O alta intrebare legata de accesibilitate este daca intentionati sau nu sa lucrati din depozit. Ganditi-va daca nu cumva trebuie sa luati in calcul spatii suplimentare pentru angajati sau birouri.

Tot la capitolul accesibilitate, luati in calcul ca spatiu industrial sa fie in apropierea unei sosele, autostrazi, cai ferate, aeroport, astfel incat sa puteti transporta marfa usor, rapid si cu costuri rezonabile.

3. Utilitati

Un alt aspect important pe care trebuie sa il verificati inainte de a inchiria un spatiu industrial este daca acesta include si utilitatile de care ai nevoie pentru a va desfasura afacerea: curent monofazic, curent trifazic, apa, canalizare, gaz etc.

Sursa foto: News365

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea