Financiar

#bunastare #superstitii bani #bani #superstitii

Vrei sa ai noroc la bani? Superstitii de care sa tii cont pentru a atrage bunastarea

Banii fac parte din viata noastra zilnica. Este motivul pentru care s-au nascut o multime de superstitii despre acestia, mai ales ca toata lumea doreste sa atraga prosperitatea.

 

Superstitii despre bani care atrag prosperitatea

Impatureste o bancnota in forma de triunghi si tine-o asa in portofel. Astfel vei atrage bani in viata ta.

Daca vrei sa ai noroc la bani, trebuie sa tii in portofel o moneda gaurita. 

Pentru a atrage banii, specialistii spun ca cel mai bine este sa traiesti ca si cum ai la indemana sume mari de bani. Asta nu inseamna sa faci cheltuieli peste masura, ci sa nu-ti refuzi micile bucurii. 

Gaseste o bancnota norocoasa, un talisman banesc, si tine-o mereu in portofel. Nu oscoate niciodata. Aceasta trebuie sa aibe ultimele dou, trei sau si mai bine, ultimele 4 cifre care sa coincida cu data nasterii tale. 

Pentru a atrage banii, este important sa alegi in mod corect portofelul. Acesta trebuie sa fie confectionat din piele naturala si sa fie de culoare rosie. 

Alte superstitii despre bani de care sa tii cont

Daca gasesti bani pe jos, cel mai bine este sa-i ridici si sa-i bagi in buzunar. In caz contrar se spune ca dai cu piciorul norocului.

Daca gasesti bani la o rascruce de drumuri insa, lasa-i acolo. Acestia sunt aruncati de vrajitoare si daca ii ridici ramai fara noroc la bani si castiguri.

Daca castigi bani la jocurile de noroc, pentru a te bucura de ei este bine sa dai o parte nevoiasilor.

Nu pastra niciodata bancnote rupte, deoarece acestea atrag saracia. Scapa cat mai rapid de ele. Procedeaza la fel si in cazul celor murdare.

Aranjeaza banii cu fata spre tine, in ordine descrescatoare, astfel incat cand deschizi portofelul, spre tine sa stea bancnotele cu cea mai mare valoare.

Nu tine, sub nicio forma, bancnotele, in portofel, cu picioarele in sus.

Nu aranja banii in grupuri cu numere impare de bancnote. 

Daca ai bancnote din alte tari, pastreaza-le intr-o sectiune separata a portofelului.

In schimb, daca gasesti monede, trebuie sa le ridici doar daca le gasesti cu pajura in sus. Daca sunt cu pajura in jos, nu le ridica deoarecese spune ca vei avea ghinion.

Nu pastra portofelele vechi. Arunca-le de indata ce iti iei unul nou.

Nu goli niciodata portofelul complet. Tine in acesta macar o bancnota si cateva monede.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea