Financiar

#vision consulting #afaceri #cursuri #team-building

Vision Consulting, solutie anti-criza pentru firma ta

Trecem prin vremuri grele, momente de maxima tensiune financiara si profesionala odata cu instalarea tantosa  a necrutatoarei recesiuni. Si probabil mai mult ca niciodata, in aceasta perioada trebuie sa lupti pentru a mentine o urma de optimism pe chip si de liniste in suflet.

Spiritul de echipa este cel care apropie oamenii si ii face sa contribuie la atingerea obiectivelor echipei si ale organizatiei. „Sertarasul” in care membrii acesteia isi aseaza cu grija asteptarile, satisfactiile si motivatiile, motorul care tine in viata o organizatie de orice fel. Iar, o organizatie bine motivata este o organizatie productiva cu o viziune optimista, capabila sa se fereasca  astfel de tentaculele nemiloase ale acestei recesiunii.

Ai impresia ca angajatii tai sunt demoralizati, individualisti si neincrezatori in viziunile organizatiei, sceptici cu privire la termeni precum „spirit de echipa” sau „proactivitate”? Se ghideaza dupa sintagma „frate, frate dar branza-i pe bani” si tu nu mai stii ce sa faci pentru a-i motiva si pentru a scoate astfel firma din impas in aceste vremuri de rastriste? vision Consulting iti ofera solutia salvatoare.

Vision Consulting este o companie creativa si dinamica care ofera programe de team building  incitante si complexe, sesiuni de training personalizat si open, cursuri acreditate , recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, pentru dezvoltarea culturii organizationale din firma ta.
 

 

Aria de expertiza vision consulting

 

  • programe de team building complete  care includ cazare, transport, petrecere, activitati
  • sesiuni de training corporate
  • cursuri deschise

 

Scopul Vision Consulting este de a ajuta la dezvoltarea personala si profesionala a tuturor participantilor de la cursuri, multumirea acestora fiind cartea lor de vizita.

Echipa de traineri selectata de Vision Consulting se deosebeste prin profesionalism si experienta de business si livrare de cursuri.

Cursurile prezentate sunt interactive si dinamice compuse din parti teoretice de actualitate si adaptate la contextele sociale si profesionale prezente si aplicatii ce vizeaza situatii concrete din mediul romanesc.

Trainingurile sunt esentiale pentru dezvoltarea unei companii,  lucru inteles si de Vision Consulting. Tocmai de aceea, echipa de aici este una flexibila, pozitiva si orientata spre satisfacerea nevoilor participantilor la cursuri.

 

Ce cursuri poti sa faci la Vision Consulting?
 

Solutii complete in comunicare: Tehnici de Comunicare, Tehnici de Prezentare, Customer Care, Cum sa placi in 10 minute!

Solutii complete in vanzari: Vanzari nivel Esential si Avansat, Tehnici de Negociere

Solutii complete in management: Leadership Inspirational, Management, Time Management , Evaluarea Performantelor, Business Etiquette.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea