Financiar

#prima casa #credit imobiliar #credit ipotecar #credit prima casa # conditii credit

Veste buna despre programul Prima Casa! Fonduri pentru...

Veste buna pentru cei care au plecat in strainatate si muncesc cu forme legale. Acestia vor reusi sa contracteze credite in Romania, prezentand documentele necesare de la locul de munca, indiferent de tara in care au fost angajati. 

Romanii care locuiesc in strainatate, cu permis de sedere si de munca, vor putea achizitiona locuinte prin programul Prima Casa, iar plafonul garantiilor acordate exclusiv pentru acestia va fi de 25 milioane lei, pana la finele lui 2014.

"Este o propunere venita din practica, prin care dorim sa-i sprijinim pe romanii care muncesc in strainatate sa isi achizitioneze sau sa-si construiasca o locuinta. In acelaşi timp, masura va contribui la o administrare mai eficienta si la cresterea gradului de utilizare a portofoliului de garantii din Programul Prima Casa", a declarat, intr-un comunicat, ministrul Finantelor, Ioana Petrescu.

Prevederile sunt incluse intr-un proiect de hotarare de Guvern, elaborat de Ministerul Finantelor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea