Financiar

#ue #uniunea europeana #ajutoare # deblocare ajutoare # ajutor pentru persoane defavorizate

UE a deblocat ajutoarele pentru persoanele defavorizate

Consiliul ministrilor agriculturii din UE a decis deblocarea programului de a produselor alimentare catre persoanele cele mai defavorizate pentru anii 2012 si 2013.

"Am cerut deja directiei mele generale sa se mobilizeze si sa ia toate masurile pentru a asigura continuitatea programului in aceasta iarna", a declarat comisarul european pentru Agricultura, Dacian Ciolos , dupa intalnire.

Programul european de distribuire a produselor alimentare catre persoanele cele mai defavorizate (PEAD) este una din principalele surse de aprovizionare ale organizatiilor caritabile europene.

In fiecare an, mai mult de 18 milioane de persoane din 20 de state membre ale Uniunii Europene beneficiaza de ajutoarele alimentare distribuite in cadrul acestui program.

In Romania, in 2010, au beneficiat de acest program peste 2,8 milioane de persoane - pensionari, persoane fara venituri sau cu venituri foarte mici, persoane cu handicap .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea