Financiar

#concedieri #scaderi salariale #intact #jurnalul national #antena 1

Trustul Intact taie salariile cu 20%

Angajatii trustului Intact, care detine mai multe publicatii si posturi de televiziune, vor suferi de la sfarsitul lunii o scadere salariala de 20%. Masura, care initial a fost anuntata pentru cotidianul Jurnalul National, s-a extins la aproape toate publicatiile trustului.
 
Zvonurile despre reducerile salariale in trustul Impact au pornit de la Jurnalul National. "Nu fac niciun comentariu. Marius Tuca se ocupa de aceste masuri", declara redactorul-sef Victor Ciutacu pentru NewsIn.
 
Astazi, Petrisor Obae a confirmat faptul ca salariile din grupul Intact vor scadea cu 20%, singura exceptie fiind Gazeta Sporturilor, unde nu se prevad scaderi salariale in viitorul apropiat, conform paginademedia.ro.
 
"Avem un buget pe 2009 aprobat, iar acesta nu prevede micsorarea salariilor. Exista scenarii de buget adaptate crizei, dar ele nu prevad scaderea salariilor intr-un orizont de timp predictibil, de ordinul lunilor", a declarat Catalin Tolontan, redactorul sef al Gazetei Sporturilor.
 
Salarii mai mici la Antena 1
 

Celelalte publicatii afectate sunt Saptamana financiara si Financiarul. Postul de radio News FM si posturile TV Antena 1 , Antena 2, Antena 3, GSP si Euforia sunt celelalte operatiuni ale intact media group afectate de scaderea salariilor.

Fiica vicepresedintelui senatului, Dan Voiculescu, conduce trustul media despre care a asigurat ca nu planuieste disponibilizari. "Trecem printr-o perioada grea, in care declaratiile sententioase facute din considerente de imagine sunt ultimele lucruri de care avem nevoie. Sunt sigura, insa, ca vom depasi cu bine aceste luni de criza economica, daca avem toti un comportament matur si suntem solidari" a spus Camelia Voiculescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea