Financiar

#apartament #oras #timisoara #brasov # apartament ieftin

Topul oraselor cu cele mai ieftine apartamente

Anul acesta a inceput cu scaderi de preturi pe piata imobiliara romaneasca,dupa ce indicele cerut calculat la nivel national a scazut sub pragul de 1.000 de euro pe metru patrat , anul trecut.

Potrivit Indicelui imobiliare.ro , in ultimele 12 luni, preturile apartamentelor din tara s-au diminuat cu aproximativ 4,1%, ajungand la o valoare medie de 991 de euro pe metru patrat la finalul lui 2011 .

Iata topul marilor orase in functie de cele mai mici preturi la apartamente:

Timisoara

Indicele Imobiliare.ro a crescut cu 2,9% in ultima luna a anului 2011 fata de ultima luna a anului anterior, insa Timisoara ramane printre cele mai ieftine piete, un metru patrat de apartament costand 810 euro.

Brasov

Fata de luna noiembrie 2011, apartamentele din Brasov au inregistrat o crestere de 0,8% in luna decembrie 2011 , ajungand la un pret pe metru patrat util de 859 de euro, conform aceluiasi indice. In comparatie cu ultima luna a anului 2010, preturile imobilelor au scazut cu 1,3%.

Ploiesti

In Ploiesti, indicele imobiliare.ro arata ca in decembrie 2011 valoarea medie a preturilor pe metru patrat util atat la apartamentele vechi, cat si la cele noi a fost cu 0,6% mai mica decat luna decembrie a anului anterior, ajungand pana la 871 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea