Financiar

#rable #dealer #importator #masini #fiat panda

Topul celor mai bune oferte din programul Rabla

Criza financiara i-a determinat pe aproape toti dealerii si importatorii de masini noi sa-si revizuiasca programul de oferte, pentru a putea supravietui pe o piata aflata intr-o panta descendenta. Masinile romanesti raman in topul celor mai ieftine masini incluse in programul "Rabla", cea mai buna oferta la Dacia fiind Loganul de 5.900 euro pentru un motor pe benzina de 1,4 litri si 75 CP. Echiparea este la fel de "subtire" ca si pretul: doar ABS cu AFU, airbag frontal sofer, incalzire-ventilare cu 4 viteze, scaune cu reglaj longitudinal si al spatarului.

Loganul ocupa insa locul patru in topul ofertelor, cea mai ieftina masina inclusa in programul Rabla fiind Fiat Panda, cu un pret de 5.500 de euro, scrie Gandul. Motorul este de doar 1,1 litri si 54 CP, iar dotarile standard includ sistem de recirculare aer, sistem Follow me Home, scaune culisante pentru sofer si pasager. Pentru ABS si EBD, inchidere centralizata sau aer conditionat trebuie sa platiti suplimentar. Modelul Panda este urmata in top de Fiat Albea, o masina cu motor de 1,4 litri si 77 CP, estimata la un pret de 5.700 euro.

Noul Symbol de la Renault este cea mai avantajoasa oferta a importatorului, 6.500 euro pentru modelul standard cu propulsor pe benzina de 1,2 litri si 75 CP, avand printre dotarile de baza ABS si scut protectie motor,

Modelele care se afla in prima parte a clasamentului nu cuprind dotari deosebite: pentru ABS, airbag-uri si aer conditionat trebuie sa platiti mai mult, arata Gandul.

Fabia Avantaj este cel mai ieftin model Skoda, cu 7.990 euro pentru un propulsor de 1,2 litri, 60 CP si airbaguri sofer si pasager, ABS, sistem reglaj moment motor, franare Dual Rate sau aer conditionat semiautomat in dotarea standard.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea