Financiar

#tigari #tigari fara nicotina #legi antifumat

Tigari "sanatoase" din 2014

O companie britanica va scoate anul viitor pe piata primele tigari "sanatoase", fara nicotina deoarece legile antifumat au inceput sa se inaspreasca.

Compania care a venit cu aceasta idee este Imperial Tobacco Group Plc, iar reprezentatii acestei firme au declarat ca au inceput deja sa produca tigari fara nicotina.

Inainte de Imperial Tobacco, primii productori de tigarete care au prezentat un interes imens pentru acest tip de tigari au fost cei de la British American Tabacco si Philip Morris, care s-au lamentat imediat ce Guvernul britanic a anuntat masurile drastice pe care vrea sa le ia pe acest segment de piata.

"Imperial este pe punctul de a lansa un nou produs in 2014. Este pentru prima data cand Imperial confirma intentia de a lansa ceva pe acest segment anul viitor. Este un pas important pentru companie", a declarat Erik Bloomquist, analist la Berenberg Bank din Londra.

Sursa foto: ecomagazin.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea