Financiar

#bonuri cadou 1 Iunie #1 iunie #tichete cadou #ziua copilului

Tichete-cadou pentru parinti de Ziua Copilului

De 1 Iunie, angajatii care au copii ar putea primi tichete-cadou cu o valoare de maximum 150 de lei pentru fiecare copil, bonurile nefiind impozitate, potrivit Noului Codului Fiscal.

„Cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite de angajatori salariatilor, cat si cele oferite in beneficiul copiilor minori ai acestora, cu ocazia Pastelui, zilei de 1 iunie, Craciunului si a sarbatorilor similare ale altor culte religioase, precum si cadourile, inclusiv tichetele cadou, oferite salariatelor cu ocazia zilei de 8 martie sunt neimpozabile, in masura in care valoarea acestora pentru fiecare persoana in parte, cu fiecare ocazie din cele de mai sus, nu depaseste 150 lei”, se stipuleaza in lege.

Acesti bani ii pot primi ambii parinti, chiar si daca sunt la acelasi angajator, pentru fiecare copil, fara ca cei 150 de lei acordati fiecaruia sa fie impozitati. Angajatorul poate oferi cei 150 de lei atat pentru parinti, cat si pentru copii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea